Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266136 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Веројатно мислеше на подвозниот премин со скали во Автокоманда.

ај да се опраам јас, може грешам, ама нели подвозник е нешто по што се вози а проаѓа под некое ниво нулто, градба или друг пат кој е на рамно место? на пример, подвозник е она што проаѓа под стоковна куќа мост... кај асуц ваљда тоа би било подземен пешачки премин-прелаз?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
vov pravo e @onak toa e podzemen premin  so ogromno kolicestvo na bio-gasovi...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Амонијак претежно... еднаш се осудив да преминам таму, кога не знаев во каква ситуација е преминот, помислив дека е слично како кај Континентал... еднаш, и никогаш повеќе.... после тоа мислам дека ми требаше комплетна деконтаминација, па отидов во автоперална да ме исперат комплет... :)

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Значи Благоја Стефковски + таксисти стварно станува неподнослива. Типот возеше во средина на улица и наеднаш му текна да си сврти полукружно на полна линија, си искористи простор од уличка за исклучување и да дојде точно пред мене. Ја откорнав свирката. Па уште брклето ми вика ајде ајде помини, како предност ми дава !!!!

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5390
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Мисли ако плати паркинг може по две места да зазема.

На првата слика највеќе ме изнервира, да да нема налепница дека е лице со посебни потреби.
Браво што не си покрил регистрациите!

Отсутен Blackadder

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 88
Pazete na kopiljana od Koce Metalec sto pretrcuvaat bulevar...

Imaat podvoznjak so skali no nikoj ne go koristi..pretrcuvaat preku ulica pred oci na dzandari koi neretko stojat tamu i nisto ne prevzemaat.

Nekolku do sega se dignati na hauba..koj fatalno..koj so posledici...

Belata Korsa turbo sto bese isto deckoto ja iscuka izbegnuvajki pesak koj mu pretrcal..na istoto mesto.
Јас кренав на хауба еден, пред 3-4 години. Возев во левата лента со 5-60тина км/ч, а во средната лента малку пред мене возеше шлепер. Возам и одеднаш пред мене се појави дете, испаничи ко виде дека и во оваа лента има кола и се блокира, не мрдаше ни лево ни десно. Лево не можев да свртам ради бетонските жардињери, десно ради камионот, кочев колку можев и странично го превртив преку дел од хаубата. Арно беше со полесни повреди (само коленото го изгреба некако при паѓањето), чекав еден саат полиција, па уште ми се испонашаа демек арно сум поминал јас, оти ако имал потешки телесни повреди ќе сум имал проблем. Штетата си ја покрив сам (мала длабнатина на горниот дел од хаубата, скршено огледало на ретровизорот и скршен носач на фарот), и сега секогаш кога врвам од тоа место ги отварам двете шеснаесет. И факинг СЕКОЈ пат кога врвам, има морони кои гледаат дека има коли во сите ленти кои возат релативно брзо и пак трчаат без да чекаат. Нит полиција им може нешто нит ништо. Не е убаво да се посакува лошо на други, ама ваљда ќе им дојде ум ако секој ден отпревртуваат преку хауба по некој...

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Секој ден ме нервираат оваквите што возат NFS низ Велес, но денес (сабајлево) беше со трагичен крај. Јез да Ибицава нема некоја јака каросерија (барем јас како што знам), ама за да ја смачкаш волку, треба да возиш најмалку 120,130. Се зборува дека возел од 150-170, но нема да го изнесат тој податок секако. Ке нагласам дека се работи за Велес, каде што дозволена брзина е 40.

http://tirekovmirece.com/Novost/%D0%A1%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9C%D0%B0%D1%98%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BE-%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%B0

Нема да коментирам понатаму ништо, не знам кој како бил крив... но жалосно е за фамилијата на човекот.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
Покрај тоа што ме нервираат тие што претрчуваат преку 3-4 ленти кај битпазар, континентал (поретко), АСУЦ (највеќе), некако ме нервираат и оние од КХС што од нигде никаде си чистат у лева лента и си стојат на сред лента и нема никакво известување или слично нешто дека се таму (освен тоа што имаат флуросцентни униформи) али ја мислам дека пред нив треба да стои некаков знак дека се таму или за чистење од поласаат саат време можат и да ја затворат лентата и онака не се праи гужва таму, а како успеваат да чистат баш на слепи кривини кај што не се гледаат од далеку?

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Вчера имав таква ситуација, кај Младинскиот ми истрчаа 3-4 деца пред кола и се вратија назад на тротоарот. Ме извадија од контакт, ако испаднев ке ги фрлев у фонтаната. Среќа што возев полека и закочив одма, инаку ке ги повозев на хауба.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4587
Кретени што штедат десен жмигавец,а ја ги чекам за да не им сечам пат,и они оп десно си вртат

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Е таква стока теба да умре...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
..nalepnica za site onie napateni invalidizirani sopstvenici na Audi..

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
Meanwhile...

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ме потсети на автономната раскрсница:

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7654
  • French diamond
Во врска со што ве изнервира денес... неможам да поднесам на ФБ кога некој уште пиши со 4(Ч) или со кратенки  >:(  :o Да некои општо познати кратенки како позз и слично добро, ама изз; нз ... ме вадат од такт  ::)