Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266133 пати)

Отсутен Ultimate

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 92
  • PetrolHead
Toa da go vidam ke zastanam so sleperot i ke baram vo zapisnik da me vnesat kako svedok, pa ke se objasnime na sud.
Sigurno me naucile i mene koj sum ako treba ke me viknat SIGURNO.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Jas vo 18:30 trgav za na rabota i od ruzveltova izlagam na partizanska zanakaj avtokomanda avtobus do avtobus od dvete strani po cela dolzina..Aj sto bea avtobusite nego toa vietnamcite od kaj i da bea skokaat od eden kraj na drug po partizanska,karsi bunjakovec pesackite semafori za koli zeleno za pesaci crveno ovie pretrcuvaat nese ni vrtat levo desno edni zenista se doterale kao zana svadba kocam pred niv i na nekoj ubitacen akcent mise razvika dali sum normalen demek semafor imalo...Zovrev otvaram prozor i vikam dobro gospogjo stoko edna neli gledas deka semaforot e crven ali za tebe ne za mene baska si 20 metri pred pesacki mori kozo edna..Navednaa glavite i se vratija nazad neja ni projdoa ulicata otidoa na pesacki...
Toa e sto vo pomalite gradovi nema semafori nema kade da vezbaat..
Mala sala bez lutenje za velesani..Pred da im montiraat semafori gi ostavaa kolite vo avtokomanda i peski nakaj centar sega so semaforite se oslobodija malce ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Синојка бев да ја земам сестра ми од аеродром. Се изнервирав по пат на помислата како тоа во македонија има „автопат“ па уште наплаќа и патарина. Мамицата нивна расипничка.

Повеќе вода има на автопатот него во Рашче

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15121
  • Пудингот на шоферството
мене ме нервира денешново собирање на автобусите од цела мк за митинг (чив и да е) на плоштад... луѓе... од универзална, покрај соборна црква се до железничка станица и цела улица накај автокоманда...  ОД ДВЕТЕ СТРАНИ е преполно со автобуси во првата лента... плејада од регистарски таблици. од цела македонија донесен луѓе за митинг... срамота... СРАМОТА... сообраќајот тотално закрчен е... неможам да мавтам со бројки ама илјадници автобуси...
А тек замисли како беше во Охрид на митингот кога имаше околу 1100 автобуси.Само 110 од Битола тргнале.Последните биле во Косел паркирани.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Ultimate

• Јуниор
  • **
  • PetrolHead
Ajde uste vecerva istrpete ne i nas,pa od ponedelnik nema da imate guzva http://зеленко/

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Vecer ne e strasno 4-5 avtobusi sobir na kocka kaj sto porano se sobiraa pankerite  ;D ;D ;D isto kako dase ceka red pred cicko stoilko samo sto kje ima bina i 7-8 zabavljaci kaceni gore  ;D ;D ;D

Отсутен Ultimate

• Јуниор
  • **
  • PetrolHead
Mалку поче :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
Еден од скопските фастенфјуриуси за кои цело време зборам.

http://www.press24.mk/stravichna-nesrekja-na-partizanska-vozach-sobral-lugje-od-avtobuska-stanica

Вртење рацете за 360 степена да не може во живот волан да фати.
Едно девојче што чекало автобус е тешко повредено.

Ауди.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Stratro

• Легенда
Шо има везе..ме изнервира... и денес.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Најтрагично е што само ке помине со евентуална приватна тужба за оштета од фамилиите.

Отсутен Stratro

• Легенда
Сабајлево плаќам паркинг на Олимписки за цел ден и гледам известување од пајак служба дека морам да ја тргнам колата најкасно до 17:30 часот бидејки ќе имало митинг и сите затекнати коли ќе ги кревале иако најуредно си платиле паркинг.

"Министерското столче пред се".

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Сабајлево плаќам паркинг на Олимписки за цел ден и гледам известување од пајак служба дека морам да ја тргнам колата најкасно до 17:30 часот бидејки ќе имало митинг и сите затекнати коли ќе ги кревале иако најуредно си платиле паркинг.

"Министерското столче пред се".
И после културно со фискалната од паркинг ќе си ја земеш колата од пајак служба...

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Зошто уопште да ја трга кога си платил фино поштено...државава ни е страшна работа..ни закони ну бутур.
New blood of old school

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Добро де, инцидентно е тоа и плус нема да ти наплатат како да ти ја кренал пајакот поради непрописно паркирање туку ке одиш да си ја земеш само, како и да е тој на влез сигурно ти нагласил па твое е дали ке ја оставиш до тогаш или ке излезеш порано.