Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266546 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Ма не е до брзината, општо се нема осет за тоа што се прави. Се нема осет за простор и осет за социјално живеење. Тоа е проблемот

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Од раскрсницата за Кавадарци до Прилеп 2 пати избегнав сообраќајка. На враќање уште еднаш. 4 Шлепери возат како луди и се претркуваат на полна линија на сред кривини.

Стока народ сме, во странство таква работа да пријавиш ќе ги застанат за 3 минути. Кај нас слатко ќе ти се изнасмеат.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Вие правниците сте криви за тоа.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Кај сум ја утнал темата уште криви сме биле, место да пријавиш мислење да го тргнат од тука ти уште толку тераш оф топик! Ете затоа зборувам од вакви ни пати државата.

:D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Дени би рекол дека на тој дел под 250 не е безбедно да се вози.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ајде бе... Фраери. Ке ја бранеле правдата... ЛОЛ!
Дифолт ќорка место дипломска ;D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Јез да се нема осет од луѓево, ама да бидеме искрени и 180,90 е некогаш многу за нашиве патишта.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Он возел Тетово-Скопје.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Значи кога не ставате конекторчиња на тоа мрежните кабли само се жалите, што мислиш ти бе државава од мрежни кабли и картици ли е направена? Цел ден мрсите му*а у фирма место да сработите нешто и пак други ти се криви. Македонска работа...

:D

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Истово му се случи на татко ми.Видел дека има казна и го викнал тој и демек пријателов на татко ми го знаел, тука муабетот уживај немаш гајле.

После 3 години стигање дома фино лепо казна со сите пропратни документи(тужби,адвокати,извршители) како во линкот.Најдовме некоја грешка со Банза ама веќе беше касно.Плати мислам некои 7.000 денари за сите трошоци.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5390
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1903
  • Opel Astra 2.0 DI
Од раскрсницата за Кавадарци до Прилеп 2 пати избегнав сообраќајка. На враќање уште еднаш. 4 Шлепери возат како луди и се претркуваат на полна линија на сред кривини.

Стока народ сме, во странство таква работа да пријавиш ќе ги застанат за 3 минути. Кај нас слатко ќе ти се изнасмеат.
Aбе  tome тука во Кавадарци врие од шлепери кои возат за Фени и мораш да се пазиш од нив особено тој патен правец од Кавадарци на кај Прилеп се е забегано тоа, многу брзо возат....Едно време требаше да им забранат да возат на кај градот да кружат по друг пат ама нормално не се деси тоа   >:( ...

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Нека возат они од кај сакаат ама нека почитуваат правила на ништо не личи вака.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

http://www.visokioktani.mk/?p=6680

Aпсолутно точно.
До сега сум зборел на мобилен додека возам..но немам напишано ниту еден СМС.