Ме немало одамна у темава

Ситуација 1 - сакам од прва у трета лента да се престројам за да си свртам подоле на раскрсницата лево, али го правам тоа навремено и со вклучен жмигавец, ги пуштам коливе у средна лента и глеам едно пунто исто у средна ама подалеку беше и плус у третава лента немаше коли уопште и викам ајде таман да не го кочам типов иам време да претрчам низ лентиве. Сивоњава се улетал и не ме прати дека сум со жмигавец и му се тргам од лентата негова, земал и он иде третата лента. Си закочив го пуштив, да не пратев ретровизори ќе се чудев што ме спопало.
Ситуација 2 - идам од телевизија према Ѕ мостот и нели си иам допунско за десно и си се качувам нагоре, коа ете ти едно старче со точак на сред мост што се вика си проаѓа со точакот и му излета на еден таксист. Абе старо будало ќе му напраи проблем на некој цел живот да си има трауми, а на 15 метра подоле има пешачки.
Ситуација 3 - одамна сум многу поискулиран у сообраќај и не се замарам ниту пак памтам секојдневни случки у сообраќај, ама гзот мајчин да им го расплачам у сред пи*ка на тие што 3 месеца го копаат булеварон у Ново Лисиче кај новите згради. Абе тунел да копаа, до Гевгелија ќе го направеа.
@Deni,
Бато, кое црно возење со 90 низ град, коа полцето ни измеѓу семафори не може толку да крене