Бевме јас и тате сами, тие двајца.
Тие мавање ама и ние крепење! 
Искрено не бев за расправија, тој беше физички преголем залак за мене да го совлатам, преку врата си разменивме по некој пријателски удар и по некоја мрсна пцовка среќно се разделивме.
Поминав до полиција не го пријавив случајот, после треба и месеци нахнадно да се расправам и влечкам по судови за џабе ...
Јави се друг пат
Инаку има такви бричковци колку сакаш.. па уште постар ко шо викаш, греој.
Не е проблем за тепањето, ке го пречека некој уште сега, прва работа цела вечер бев на работа немав легнато излегов да се релаксирам, втора работа тој со жена и деца во кола излегва да се тепа, трета работа застанва на сред пат и го блокира цел сообраќај, а и мене не ме личи. Магаре од 40 години, алал да му е!
Бевме јас и тате сами, тие двајца.
Тие мавање ама и ние крепење! 
Искрено не бев за расправија, тој беше физички преголем залак за мене да го совлатам, преку врата си разменивме по некој пријателски удар и по некоја мрсна пцовка среќно се разделивме.
Поминав до полиција не го пријавив случајот, после треба и месеци нахнадно да се расправам и влечкам по судови за џабе ...
Ако тој пријави си го наебал
Ова од искуство ти кажувам.
Кими можи само тој и да наеби ако ме пријави, имам веќе извадено лекарско и тројца сведоци и евидентирана пријава јавена во полиција од лице место на случката, но не ги однесов работите во полиција и не го пријавив случајот за да се започни судска постапка оти ми е преку гла и од судој и од адвокати.
В полиција уште на врата ке почнат да те враќаат, преку гла му имаш дојдено 
Ти не туку брчи имам уште едно рочиште и нерви дебели колку влакно коса

@Нуме причината која и одбегнувам тепачка е истата која ја спомна ти со Влатко пунто, напад на физичко лице или нарушување на јавен ред и мир, џеза 600е, башка недај боже да те тужи.