Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909490 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #6630 на: 28 Октомври 2013, 10:21:55 am »
Koja e poentata koga nekoj (od Tojota SUV) so zatvoreni prozori se obiduva nesto verbalno da ti kenja (poveke od 20 sec) dodeka si vo kola (Jugce) isto taka so  zatvoreni prozori?

I zasto si otide koga otvoriv vrata da go cujam podobro sto saka da kaze?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #6631 на: 28 Октомври 2013, 10:25:43 am »
Ако сум платил/пратил порака, НЕМА сила што ќе ми пише казна.

Ако треба да ти нацртам кажи...

Куоре не драпај мадиња. Кога ќе ти пишат ќе видиш.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 674
« Одговори #6632 на: 28 Октомври 2013, 10:32:14 am »
мислам дека паркирањето ти е дозволено од оној момент кога ке ти пратат повратна порака со потврден одговор за дозволено паркирање-ако не ти стигне порака, паркирањето не ти е дозволено...Колку што разбрав, на Фаланга не му стигнала порака за дозволено паркирање...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #6633 на: 28 Октомври 2013, 10:33:11 am »
Koja e poentata koga nekoj (od Tojota SUV) so zatvoreni prozori se obiduva nesto verbalno da ti kenja (poveke od 20 sec) dodeka si vo kola (Jugce) isto taka so  zatvoreni prozori?

I zasto si otide koga otvoriv vrata da go cujam podobro sto saka da kaze?

Sakal da te prasa kolku ti trosi Jugoto :D :D :D

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #6634 на: 28 Октомври 2013, 10:39:24 am »
Хахахаххаха, го погодил човекот кому да му кења. Сероња, ако ги гледа другите од горно тракторска позиција, не значи дека е поблиску до горниот.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #6635 на: 28 Октомври 2013, 10:41:58 am »
мислам дека паркирањето ти е дозволено од оној момент кога ке ти пратат повратна порака со потврден одговор за дозволено паркирање-ако не ти стигне порака, паркирањето не ти е дозволено...Колку што разбрав, на Фаланга не му стигнала порака за дозволено паркирање...

Ми стигна порака, но после подолго време, во меѓувреме ми ја ставиле шепата тоа е проблемот. Он знаеше дека кај нив е грешката затоа не сакаше ни да погледне кога јас сум ја пратил пораката. Не знам дали намерно прават така или пак така им одговара за да земат повеќе пари, крвта да им ја ебам.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #6636 на: 28 Октомври 2013, 11:13:54 am »

Ми стигна порака, но после подолго време, во меѓувреме ми ја ставиле шепата тоа е проблемот. Он знаеше дека кај нив е грешката затоа не сакаше ни да погледне кога јас сум ја пратил пораката. Не знам дали намерно прават така или пак така им одговара за да земат повеќе пари, крвта да им ја ебам.

Pojasni mi..
Koj e problemot da se izvadi sepata koga videl deka uredno si pratil poraka?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #6637 на: 28 Октомври 2013, 11:22:21 am »
Brusilica na baterii :D ja seces frlas vo kontejner i si produzavas. Cao i prijatno.

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
« Одговори #6638 на: 28 Октомври 2013, 11:43:22 am »
После тоа влегуваш во серверот на Паркинзи на Скопје или Центар и бришеш сите слики како сликан дека ти имаат пишано казна, после тоа мирно ќе спиеш.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #6639 на: 28 Октомври 2013, 16:27:19 pm »

Pojasni mi..
Koj e problemot da se izvadi sepata koga videl deka uredno si pratil poraka?

Па тоа е проблемот. Не видел. Не сакаше да види. Му покажував дека имам пратено а он викаше ти може си пратил ама пораката не стигнала.
И сеа?

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
« Одговори #6640 на: 28 Октомври 2013, 16:51:25 pm »
Тужи го операторот, не стигнала пораката. Викни телевизија и весници.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
« Одговори #6641 на: 28 Октомври 2013, 18:53:11 pm »
Ме изнервира еден чика денес, што не даде ебан жмигавец, а го чекав на сред улица да не му сечам пат...

И му дофрлив до прозор прашање, толку ти е тешко да дадеш жмигавец?

Човекот културно се извини откако влеговме во истиот маркет да пазариме, и ми рече дека денес, по 30 години работа во исто претпријатие, попил отказ и дека паметот му е на друго место.
Се почувствував како КОЊ.

Поголема толеранција од денес.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #6642 на: 28 Октомври 2013, 19:01:27 pm »
Сочуство до чиката ама кога седнуваш во кола,паметот НИКАКО не треба да ти е на друго место.Така настануваат бељи.
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #6643 на: 28 Октомври 2013, 22:20:34 pm »
баш тоа сакав да го кажам... негов личен проблем е што си има мисли кои го изгањаат. ако некој настрада заради неговото невнимание и изветреани мисли, нема да му бида баш добар аргумент за оправдување дека го избркале од работа после 30 години и мислите дрн дрн дрн... зад волан има правила и прописи, поготово кога се работи за сигнализација со жмигавци...

томи... безпотребно си се почуствувал така... и во иднина и на друг да му дофрлиш, така само има некакви шанси ова автомобилско лудило од неписмењаковци да добие каква таква позитивна линија на понашање...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #6644 на: 28 Октомври 2013, 22:37:36 pm »
Бреее, сатари бесчуствителни. Ај ако не нека ја остаи колата на паркинг на работа па нека се врати по 2 месеци откако ќе се стабилизира...