Пи*ка му матер, не сум знаел. Среќа немав начекано белеФче до сега.
Па и нема никаква табла таму за да се информира човек.
е тоа е нај педерскиот момент. кога ке свртиш од една улица (главна според нив) со маи и ситни букви пишува дека навлегуваш во реон на поц... мене ме опердашија казна за паркирање во зона на резиденти а знак на улицата нема нигде.. кога се расправав со тој и тој по телефон ми вика имаш на главната улица (3 улици погоре) знак дека влегуваш во резидентна зона и нема опција за паркинг ни да платиш ни ништо.. едноставно не смееш таму да паркираш, освен ако не си резидент на поц со реон тој и тој о број на табла...
а бе шта да ти причам... сум пцуел, сум се дерел, џабе ти е... си го јал немиен... на крај се сведе работата на пазарење и ценкање колку да платам казна... еј човече по телефон се ценкавме колку да ми биде казната...
а за воља на вистината јас бев да работам на објект во нова зграда, на монтажа на греењето... бев повеке саати паркиран.. ма скоро пола и повеке од денот бев таму паркиран... типот ми рече дек ДУРИ 4 ПРИЈАВИ имало за моето товарно возило-комбе... ебате педерскиот македоснки менталитет... на кого му пречеше комбето паркирано на тротоар, поред зид до зграда КОЈА НЕ Е ВСЕЛЕНА сеуште?