Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3279305 пати)

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7114
Тие помалите понеразбрани се, ем до хауба не достига, ем ке ти пере шофершајбна.
Само со такви се расправам кај раскрсницава на булевар 8-ми септември со партизанска, ке почне да ми стои до врата, и само ај ај ке мијам, ај за 10 денари, вака така. Сеа пред малку идам накај раб, се пали семафорот црвено и застанувам поназад и идат две радосни накај мене, и ја само гас и ги одбегнав и ете ми доагаат на прозор, баце не не гази. Коа му се развикав, мрш бре.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
во принцип сум не насилен... насилството многу го мразам... никого и никогаш не удирам за ништо... кога сум многу нервозен како прееска, се симињам во долниот магацин, имам таму даска една и ја редам со боксови додека не се испразнам или пак седнувам во кола, излагам на автопат и ја држам педалата за гас ДО ДОЛЕ... не оправдувам тепање, удирање и било какво физичко пресметување... треба стварно да ми прегори осигурач за да удрам некого... се трудам и сега за сега успешно се самоконтролирам при избувливи ситуации, зашто имам рака потешка понекогаш и од тој целиот што заслужил да го плеснам, ке го осакатам за цел живот... повторувам НЕ ЗА НАСИЛИЕ било какво.. за се има друг начин да се реши... како и да е, циганчето а и тие околу него ке го запаметат моево возило и ваљда никад више нема да се трудат да ми бришат шофершајбна...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен FiLo

• Легенда
Доста е да отвориш врата и да подизлезеш, притоа дерејки се :D :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
не го правам ни тоа... како појава е доволно да му зирнам низ прозор само и со повишен тон да му речам НЕМОЈ... кога ке видат 1 метро раменици со длабок глас, си се повлекуваат... незнам на што дроги беше овој денес... дефинитивно или беше ќор или издрогиран.. трето нема... уствари ај сонцево го опалило можда у мозок... можеби до тоа е... да да, до тоа е...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
... кога сум многу нервозен како прееска, се симињам во долниот магацин, имам таму даска една и ја редам со боксови додека не се испразнам

Истово сакав да го пишам, само ќе ме направат ненормален. ;D

да те направат? зашто да те направат ненормален? кога.... :)

Ти ли на мене бе Онак.... ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
... кога сум многу нервозен како прееска, се симињам во долниот магацин, имам таму даска една и ја редам со боксови додека не се испразнам

Истово сакав да го пишам, само ќе ме направат ненормален. ;D

да те направат? зашто да те направат ненормален? кога.... :)

Ти ли на мене бе Онак....

па да бе... што е подобро? да изредам даска некоја со боксови или човек? ако недај боже изредам некој како што ја редам даската, ке летаат органи на сите страни... :) ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Фала богу дека е подобро човек, само што за него се одговара, за даската не. :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
и ај сега, како да кажам дека си нормален?... ебаго...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Онак, не чини да се нервираш до толку у сообраќајот, па и општо у живот. Не добиваш ништо, само губиш. :)

Него, и јас сум повишувал тон на циганчиња. Мада не ми доаѓале често. На тие што бришат шофершајбна, ќе им викнев да не ја бришат. Некои се разбираат од збор, некои се прави говеда. Еден како запна да ми ја ушљака шофершајбната, кога се фатив за рачката од вратата, да излезам да му кажам убаво (бев и онака нервозен....), овој одма без збор си отиде. :D

Додека тие што питачат по семафори, ќе им кажам само: неам пари брат, извини. А и стално ме фаќаат без ситно у мене....

То је то. ;D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Мавајте мавајте цигани,не ве бркале..

Онак ако ти се с'снат едно 10 цигани,со твоите 150+ кила да трчаш 100 метра побрзо од Усеин Болт..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Присутен FiLo

• Легенда
Работата е во тоа дека треба да се разберат од збор, кога ке им мафнеш со раката да не пере, нека не пере, а не со сила да ми шмрља со сунгерот по шофершајбна иако веке пред да го стави сунгерот сум пуштил брисачи со кои уште повеке му давам до знаење дека кај мене несакам да пере ;)

Отсутен edonos

• Сениор
Извади му 10 денари и нема да пере,не се стегај за 10 денари..

Присутен FiLo

• Легенда
Е да бе, и да му се натртам понекат ? :D

Отсутен edonos

• Сениор
За 10 денари се стегаш,а за тртење не ??

Ok..

Присутен FiLo

• Легенда
Нејкум да давам пари, кај рамстор доагаат, пари да им дадам ? После кај раскрсницава кај мене на работа исто, понекат и на друго место и ја само пари на цигани ке давам ? Немам попаметна работа ке давам пари, ја знам како ги печалам, па макар било и 1 денарче.

И не ми ги врти зборовите, не кажав како што сега ти ми реплицираше.