Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3278866 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Ako se desi da nemate pari, mu velis : backa nema ic pari, dajmi ti pari! I ke ti dade ;D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Жива вистина.
На колега циганчево му извадило 500,100 околу 2000ден и му ги дало.

После му ги побарало, овој не ти ги давам на заебанција, еј ме заеба му вика циганчево.
Кога се запалиле семафорите зелено му ги дал.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Мавајте мавајте цигани,не ве бркале..

Онак ако ти се с'снат едно 10 цигани,со твоите 150+ кила да трчаш 100 метра побрзо од Усеин Болт..

абе какво мавање... не доаѓа во предвид.. реков дека сум ненасилен тип... тоа сега прв пат ми се испушти.. некако раката сама ми летна...  ептен се каам, јас да дигнам рака на некого...?? среќа не го пернав... дури криво ми е сега, ти немаш појма колку.  во принцип им викам НЕ и си продолжувам... уствари нај често кога ке видам дека има такви на семафор било да питачат или да бришат шофершајбни, застанувам неколку метра поназад, кога ке дојде до мене тргнувам нанапред и автоматски он останува позади кола, па се префрла на следната...

со мавање и удирање категорично НЕ... нит е стока, нит е дрво. човечко битие е. и приврзаник сум на идејата дека се може да се реши на друг начин. не со тепање...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ја му давам по 5 денари.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
е па кога работата ке ти биде врзана со многу возење низ скопје, спремај си метални 5 денарки во висина од 10-тина евра за секој ден... мада сега некако се поднамалија ама сеуште ги има на многу раскрсници.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Јас ќе им речам да не бришат, а ако се упорни и се запнат да бришат, нека избришат и кога ќе ми речат дај пари, им викам Ти реков да не бришеш, нема пари. И ке си заминат без проблем. Повеќе успева него брисачи да им пуштиш, ем ете го скршил, а и останува закашкано со пена по краевите, кај што не фаќа брисачот.

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1465
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
И јас постапувам исто како Онак

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4064
Вчера се вракам од работа и таман да поминам еден гољф 3 ка слушам кршење на стакло, искачам од кола кога гледам левата магленка капут :@ па добро бе ги чистат ли некогаш улициве низ Скопје :@
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ме нервираат возачи што забораваат или немаат осет за долгите светла. Вчера на 2-3 пати бев саглам ослепен во кривина. Значи глеам светла у кривината и ги гасам моите долги, ама од другата страна слабо осет за такво нешто. Да не праам муабет за тие што ги претицуваш и ниту им текнува да ги изгасат, ниту реагираат на 4ри жмигавци.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
Me nerviraat zeni sto nokje vozat bez svetla, a vazno oni gledaat, KRAVI EDNI,
Me nerviraat vozaci sto vozat bez stopovi iako znaat deka ne im rabotat.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Во Египет на пример секаде се вози без светла, дење-ноќе. Осветлени се сите улици. Светла се палат само ако искочиш од осветлените делови на градот.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Уште нешто забораив. Еден КОЊ со дукато макси ми се лепеше од позади, а немаше снага да ме претица и пошто е повисок, у кола ми беше дење. Ќе поднамалам малце брзина, џабе пак си вози позади мене. Не малтретираше добри 15ина минути, му еам коњот.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
а убаво ти викал брат ти да си купиш кола со 400 коња ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
И јас постапувам исто како Онак

Делиш шамари ?

:D