Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3287354 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
ме извади од памет џукела денеска на пешачки кај поранешната америчка амбасада,мислев дека готово ја опнав,а не беше мала,партал ќе се напраев.али среќа закочи колава,дури се изненадив,а не уклучи на абс-от.возев околу 60

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Значи вчера ме изнервира голманот на Македонската ракометна репрезентација,кој со неговот бмв серија 5(најновото),беше паркиран на тротоар кај Сити Мол.Тоа само докажува дека нема врска дали си од Глумово или од Центар,а имаме јака кола,се ќе направиме да не видат..

Разочаран сум од него.. :(  :-[
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
И ти ме нервираш што ти мафтам ко будала на улица и пред очи а не ме гледаш :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Тотална безобзирност во сообраќајот. Овој иначе следниот пат кога ќе го видам овде ќе остане без сите 6 гуми

А на овој со Меганов секоја чест за паркирањето.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Миле и ти се паркираш како тој со комбето со најмалку 2 коли.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ај види поубаво...
Погледни каде што се паркирам окулу во радиус од 3-4 метри каде има пешачки патеки. Никогаш во животот не сум се паркирал на начин на кој блокирам пешачка патека.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Затоа секој втор ден ти ја вози пајакот колата. :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
Epa kaj e policiskata patrola ? Neli kameri postavuvaa ??

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Затоа секој втор ден ти ја вози пајакот колата. :D

Завчера не ми ја зема.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Незнам.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Знаеш само мрчиш :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Црепоина глупа со Ауди А4 (1997 годиште, ама апдејтана со ЛЕД ленти напред), што од едносмерната уличка што ја заобиколува Градска Болница (од Жена Парк према влезот во болницата) сакаше преку 3 факинг ленти и 2 пуни линии, да се убаци у смер накај раскрсницата кај Црвен Крст/Кјуби. И уште ми свиреше кога проаѓав во најдесната лента за да завртам накај ГТЦ... Идиот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Миле од страна во уличката каде што стои Спаркот е исто пешачка патека како на сликава твоја.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Епа тука е моментот. Тука има пешачка патека која оди покрај зградата и таа се користи, а исто так и пред неа од страната на партизанска гледано има уште една патека паралелна. Тие две патеки се користат.

А типот со комбето паркирал на патека на која нема алтернатива иако можел да паркира на улицата покрај патеката. Да не спомнувам дека карши во куќата си има тој паркинг во двор но не сака да се паркира таму.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Неможеш така да гледаш, дали тоа значи дека е оправдано да оставиш на партизанска кола во прва лента зашто и втората може да се користи? И јас сум паркирал така и според мене не е особено страшно во маалски улички да се паркира вака кога нема паркинг простор. Зборот ми е дека и ти вака си оставал на патека 100м подоле со исто значење :)

пс. На пиво кога ќе ми дојдеш?