Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Веќе неколку недели страшно ме нервира интернетов од близу. Многу често се случува да неможе клип во 720p да наполно а понекогаш и во 480p, заникаде е скапаница невидена поспор интернет нема на светов а кога го ставивме беше супер, најверојатно за да се изрекламираат да привлечат повеќе корисници па после кој ги ебе. Па за кој ... плаќаме сметки ако не го добиваме тоа што сме го платиле, некој ден да закасниш и одма се бунат....
Убаво ме потсети од кога е ставен интернетот никој не ни помислил да го изгаси рутерот да олади малку а не па да го изгасил ќе го изгасам вечерва и до сабајле нека одмори.
Да го одмориш рутерот? Не сфаќам зошто. Рестартирај си модем да си повлече нова адреса, може ќе ти се опраи. Додека чекаш да се крене модемот, рестартирај го и рутерот. Не гледам логика во тоа да се „одмора“ рутерот.
Цитат: Knight_ на 20 Јуни 2013, 20:58:41 pmВеќе неколку недели страшно ме нервира интернетов од близу. Многу често се случува да неможе клип во 720p да наполно а понекогаш и во 480p, заникаде е скапаница невидена поспор интернет нема на светов а кога го ставивме беше супер, најверојатно за да се изрекламираат да привлечат повеќе корисници па после кој ги ебе. Па за кој ... плаќаме сметки ако не го добиваме тоа што сме го платиле, некој ден да закасниш и одма се бунат....