Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3294457 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
мене ниеден мерцедес не ме прави среќен... или барем досега не ме направил...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ја би пробал со ова, шознаеш, може ќе се погоди.  ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Перфекција !

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Pak ke povtoram:
Gradov ima premnogu crni Golf 3 dizel..

Отсутен Stratro

• Легенда
Исто е во Штип. Луѓе лежат мртви по улици, а преку нив возат со Поршиња, Икс шески и слично

Јебига не ви чинеше Југославија...

Уживајте !

+1 000 000 000 000 !!!

+ infinity.

Отсутен Stratro

• Легенда
И јас би си го купил, ама M3 CSL. Друго од E46 не би ме направило среќен. :)

Tebe  E46 330d ke te preporodi...i karavan da e.  ;D

260 km/h @ 4500 rpm.
Milina.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Прееска еден дебил со Мондео накај драчево се понашаше ко него да е патот и кулиминацијата се деси на семафорите кај Пинтија, беше црвено и типчево ги претица сите коли за да биде прв на семафор, ама застана лево од првиот, значи на лентата од спротивната страна, се пали жолто и типов трга, а од пинтија искачаат едни дечки на моторче и они изглеа на жолто прошле, абе за 10 сантима мислам дека се промашија и не ги бутна од мотор. Што е најстрашно у мондеото беа 5-6 души, а на задните седишта мислам дека седеа деца.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Se trudam da ne generaliziram ama ova zanive i u soobrakaj samo na k*r mislat. A ovie u dzip zenive kao dase na golem k*r !!!
Po sabajlecki ke zaginef na avtopat so 130, ludaca sece dve lenti ne go vide isklucuvanjeto Veles na avtopat i toa poprecno bez da pogledne na retrovizor. Stvarno ne mi e jasno so koj mozok go pravi toa!!!     >:(
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Вчера на Илинденска престројувајќи се од лева во десна лента за малце ќе соберев мотор кој го немаше у ретровизор. Моја грешка не дадов жмигавец, јес да немаше никој у ретровизор, негова грешка што возеше измеѓу ленти со поприлично поголема брзина.

Ужасно ме нервираат моторџииве, скоро сите нивни постапки, капак на се е кога собираат ретровизори за да можат да се протнат помеѓу две коли, или кога изненада ќе ме прелета док чекам на семафор. Самоуверени дека се у право, па се курчат, просто неподносливо...

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Ме нервира одреден тип на факултет кој прави како сака те ебе у здрав мозок, башка те гледа од Скопје и уште толку се понаша арогантно. Си прави како сака немаш кај да се пожалиш, ги боли к*р во државно се. Те шетаат сегде расипан телефон играат со тебе....

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Вчера, околу 11 се враќам накај Влае, и еден талент си паркирал под Влајко (под сенка, чекаше некого) и ја блокирал најдесната лента, а јас треба по таа да се движам за да свртам десно. И фраеров си излегол од кола, правење колона 10 коли, сите свират, него му чуе.

Го изнапцувме сите сочно како што го заобиколувавме, него мува не го лази. Копито. Дефиниција за копито. Сељак.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Ме нервира одреден тип на факултет кој прави како сака те ебе у здрав мозок, башка те гледа од Скопје и уште толку се понаша арогантно. Си прави како сака немаш кај да се пожалиш, ги боли к*р во државно се. Те шетаат сегде расипан телефон играат со тебе....
Пријави во студентски сојуз. Во мое време се експресно се решаваше преку него.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Студентски сојуз во самиот факултет ли е или?

Не сум мн. запознаен вонредно сум прва.

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
Веќе неколку недели страшно ме нервира интернетов од близу. Многу често се случува да неможе клип во 720p да наполно а понекогаш и во 480p, заникаде е скапаница невидена поспор интернет нема на светов а кога го ставивме беше супер, најверојатно за да се изрекламираат да привлечат повеќе корисници па после кој ги ебе. Па за кој ... плаќаме сметки ако не го добиваме тоа што сме го платиле, некој ден да закасниш и одма се бунат....  >:( >:( >:(

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Кај мене е топ. Треба да ги стегнеш малце...