Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3296783 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Барај, 12V немам.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
сега ми текна дека во гаража имам еден електронски што го преправав за на женски дел од упаљач за кола за да добијам прикллучок за било што што работи на упаљач за кола, а во тој прв момент за камера... ваљда ке брка работа, ке проверам утре... какои да е фала за заложбата твоја...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Сцена во дворот на Џиџи: вие тројца, домаќинот и ова:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

и само од време на време му подвикнуеш: Комшииии, временцево се погоди... :D

А што животно е ова? Печен Онак?

Ова ќе да е гОЈДО на сликава ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
аааааахахахахахахахаааааа.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Џиџи друже, ако сеуште имаш мака со комшијата кажи, ќе дојдеме ја, Гојдо, Куоре и Онак само да не види, ништо не му праиме, после секое сабајле кафе ќе ти вари, дворот ќе ти го мете и ќе те праша да не ти се клеца за да ја избања женатаму !

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 634
  • Сузуки Витариче
Ме изнервира Паркови и зеленило што си ги поливаат дрвцата на Илинденска кај влада лагано со цистерна во 08:00 сабајле и блокираат една од двете ленти баш на семафорот....
Потпис.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Bez mnogu nervozi i petelenje.
Vozete bezbedno i otvorete oci.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Me iznervira denes eden kumanovac so vektra mi se cini... Vozam so jugoto na partizanska, u sredna lenta, i pred mene se vklucuvase eden avtobus. Dadov zmigavec za prestrojuvanje vo levata traka, i gledam pozadi nema koli. Edino sto imase edna kumanovska vektra na najdesnata lenta. I sve propisno se prestrojuvam vo lentata, i odma samo sto se prestroiv, posle go gledam kumanovecov se pravi kurnaz, dava gas i saka da preleta preku srednata lenta, za da otide vo levata. Ama jas vekje samo sto zavrsiv so prestrojuvanjeto. I ovoj pocinja da sviri, da mi se lepi na branik i me izvadi od takt ke go prekrsev.

I taka mi se lepi edno 50-100 metri celo vreme odma do branik, i odma stom nacekav slobodno mesto na sredna lenta se prestroiv, i odma samo sto se prestroiv go gledam ovoj me preleta, izglea na puna stisnal...

Mnogu se nerviram koga nekoi soferi ke vidat jugo, 101 ili fico na pat, pa gazi go neka se davi u prasina sto go ebam... Zarem uste li ima takvi idijoti koi koga ke naidat na nekoe jugce ili 101, da go preticaat, po sekoja cena, pa uste i da svirat i da se lepat na branik...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Лангзам Влатцки, не се замарај. Нека крши глава.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Си требал да му опнеш кочница ;D ;D

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
^Da be pa da mi go opasa od pozadi. ;D ;D

Inace Armex, ne deka se zamaram bas, ali me iznervira koga pocna da sviri i da se lepi... Bas posle si rekov "sto po gjavolite nemam 500ks ispod haubata od jugoto, pa jas da mu se zalepev od posle i da mu svirev i blendirav da se trgne..." :/

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Па ке му земеше пари и ќе си го средеше југцето

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Може и ќе му земеше пари за лекување во болница, снимање скршеници и т.н.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Цврст е он, ќе преживееше...

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Денес ме изнервираа од Паркингот на Општина (да ја наречам така) Центар
Не ми е јасно како може да ти каже дека паркингот е само за оние со налепница а таму земја и + кумот ми живее тука (паркиран кај него пред врата) а он нема налепница и не му дале зашто не бил сеуште у зоната. Па затоа јас си платив 2500... Заради зоната Се да им Е***