Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3295817 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
A zakonot sekogo go fakja, koga togas.. ;)

Во оваа држава може само болест да те фати...Ништо друго...
И тоа тебе(себе) а не тој што треба да го фати...

За такви гнасни копилиња, само турчин  му е мајка..
На КОЛ и на плоштад...
Муви да го пљукаат, црви да го лазат, а цел народ да го гледа.
За ваква стока само таков начин
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Djidji..do mene imam komsija so koj duri letovo ( posle 8 godini) ke resime imoten spor za utvrduvanje na megja...i toa na nas ni e otkupeno dvornoto mesto od drzavata, a on na negovoto e samo korisnik.

Ne mi se raskazuva sto kako..ali sakam da ti kazam deka sekade ima takvi...

Betonski zid od 180cm ubavo go resava problemot so takvite.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Фала ви дечки на подршката и советите. Еве преспав и решив да постапувам како да не постои, он самиот ќе си се одсели - не може човек изолиран да живи. Разбрав дека и фамилијарно имале некој проблеми со болести на психата, така да греота е човекот, он више нема да може ни у очи да ме погледа, а камоли да ми режира некој нов филм. Штета, имаше шанса да го научам како се ужива у животот, ама џабе кога човек нема срце ... Паметот е друга работа, ама и тој го користи за други задни цели. Егоизам и страв дека еден ден све ќе му одземат и ќе остане без ништо им е дијагнозата, па така и целиот имот го препишува на жена му од која пак гаќите му се тресат. Изгледа го извлекла од говна, го присвоила и сега тој си е нејзино милениче, а и тој затоа си набави куче да може некому да наредува.
Толку..., повеќе не е вреден да го спомнувам, било што било - нека биде ова лекција за останатите колеги, впрочем затоа и го споделив случајов со сите! Чувајте ме од пријателот, со непријателот самиот ќе излезам некако на крај !!! ;)

Инаку во сообраќајот не дозволувам да ме изнервираат лесно, ама со овие денешни дебили тешко дека човек може да издржи да остане индиферентен. Мора некој од тие коџаците да ти пресече пат, свири од позади да му се помериш, паркира на место кај што му ќефнало у моментот ... Да не е ова дело на Јозеф Рудолф Менгеле ?
koга ке свртиме скара јас и ти таму со фамилииите заедно? ти ветувам дека ке биде решен проблемот инстант... и рики ке треба да биде присутен, он нека јаде само од скарата, немора да роштиља... без насилство, без провокации.. на цивилизиран начин ке се реши, да знаеш...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Sinoka po dozdot se parkirav do Pijaca , bevme parkirani dve koli i dojde dzandar so sFetlata da me brka. Jas si se preparkirav odzadi, toj ostana da ja brka vtorata kola. Po nekoe vreme dojde sopstvenikot na vtorata kola, i pocnaa da zborat i taka zborea i muabeteea edno 20 minuti. Za tie 20 minuti na moe mesto dojde se parkira druga kola, dzandarot ko mu zavrsi muabetot si se kaci u kola i si otide ;D .
Ova vi e prikazka posle koja e jasno do kaj se rabotite kaj nas ... Ova e del od nasata policija soobrakajna a i drugata e isti k**ac , seLJacana iz pm  :-* .

ps: inave jas si beh kuul sas moe pivo  :o
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Цитат
koга ке свртиме скара јас и ти таму со фамилииите заедно? ти ветувам дека ке биде решен проблемот инстант... и рики ке треба да биде присутен, он нека јаде само од скарата, немора да роштиља... без насилство, без провокации.. на цивилизиран начин ке се реши, да знаеш...

A бе готово - решено е се!
Ја си добив струја према потпишаниот Договор со ЕВН, а проблемот со пукнатата цевка го среди изведувачот АДЦ.
Он само остана без комшија и резил се напраи пред сите други комшии и тоа уште не вселен. Он си има проблем - не јас !!!
На скара повелете фамилијарно кога сакате ;)
Рики си го чувам за друга ситуација ... :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
У задње време ме нервираат овчари што место по тротоар идат по улица. Ај разбирам таму кај што нема место, али ова бате веќе не се трпи.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Pa oni go oslobodile Skopje, kaj sakaat ke odat.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Pazete stvarno na pesacive, skutercinjava i dedovcite od 70 godini po ulici sVe sto im tekne pravat :)
Isto taka vnimanie pred manu vo pravec Mavrovka -> Vero ima iskopani dve lenti bez nikakvo belezenje (vcera imase skuterce tamu izvrteno)

So streka :)

Отсутен mehatronika

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 135
  • mehatronika servis
мнооогу нервози читам бе еј... многу сте нервозни у задње време... скопје било и исто е како што и било... сељачишта колку сакаш, а ни полис ни никој не ги решава, пошто нели, пуни се со камен...

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Pazete stvarno na pesacive, skutercinjava i dedovcite od 70 godini po ulici sVe sto im tekne pravat :)
Isto taka vnimanie pred manu vo pravec Mavrovka -> Vero ima iskopani dve lenti bez nikakvo belezenje (vcera imase skuterce tamu izvrteno)

So streka :)
Вакви дупки неколку во серија има на булеварот позади Рамстор према стара рампа.Обележани се само со еден чун и испреплетени во двете ленти.
Предупредуваме внимателно возење.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Drugarka taze soferka ja vozel bitolcanec niz Skopje, osekaj ko da bila na stres test :))

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
позади рамстор на самата кривина кога се уклучуваш од железничка за на јужен булевар има како длапка
како си скока колата ко на рели да си ;D

Отсутен Antonio

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 397
a kao demek nie koga odime peshki odime po trotoari ili pominvame ulica na peshacki ahha kako da ne i nie koga sme nadvor od kola ideme po ulica a ne na trotoar i pominuvame ulica kaj so ke ni tekne, taka da ne go vragjajte narodov .... :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Извини, ама ја идам по тротоар и поминувам на пешачки!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
a kao demek nie koga odime peshki odime po trotoari ili pominvame ulica na peshacki ahha kako da ne i nie koga sme nadvor od kola ideme po ulica a ne na trotoar i pominuvame ulica kaj so ke ni tekne, taka da ne go vragjajte narodov .... :)
AKO NEMA KOLA moze da pominam. Ama da odam po ulica? Neznam zosto bi go pravel toa. Se kosi so site moi stavovi.