Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3298211 пати)

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Или ќе го снајде иста судбина како Z4-ката што седеше паркирана во Карпош 2 на триаголникот.

што било тоа, за нас неупатените?
pepel druze :D

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3070
Или ќе го снајде иста судбина како Z4-ката што седеше паркирана во Карпош 2 на триаголникот.

http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/91345-FOTO-BMV-se-zapali-na-Partizanska

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Самозапалување... :D
New blood of old school

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
по не знам кој пат ме изнервираа неодговорни пешаци кои ги мрзи да пропешачат 50-100 метри до најблискиот пешачки.

пичка ли му материна, толку ли е тешко да се пружи нога? Ако не можеш да совладаш 50 метри пешки тогаш си за инвалидска количка, а не за учество во сообрај!

и зошто полицијата тоа го толерира?

да сум власт, би вовел ситни, ефективни казнички, некаде во опсегот од 200 до 500 денара кои без пардон ќе им ги лепам на недисциплинираните пешаци. Ако казната е релативно висока, 1000+ денари, тогаш џандарот може да се двоуми: дали да ја пише или да прости? Ама вака - на ситно - оф оф оф како ќе леткаат казничиња.

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
по не знам кој пат ме изнервираа неодговорни пешаци кои ги мрзи да пропешачат 50-100 метри до најблискиот пешачки.

пичка ли му материна, толку ли е тешко да се пружи нога? Ако не можеш да совладаш 50 метри пешки тогаш си за инвалидска количка, а не за учество во сообрај!

и зошто полицијата тоа го толерира?
Vo pravo si druze zatoa se raduvam so stavaat semafori na pesackite niz Skopje

да сум власт, би вовел ситни, ефективни казнички, некаде во опсегот од 200 до 500 денара кои без пардон ќе им ги лепам на недисциплинираните пешаци. Ако казната е релативно висока, 1000+ денари, тогаш џандарот може да се двоуми: дали да ја пише или да прости? Ама вака - на ситно - оф оф оф како ќе леткаат казничиња.
Vo pravo si druze, zatoa se raduvam so stavaat semafori na pesackite niz Skopje

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281

http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/91345-FOTO-BMV-se-zapali-na-Partizanska

Ova imase DOTZ Mugello bandazi kakvi sto barav...vo koja sostojba li se?  ::)

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747

Аеродром во 12:30 е како може вака алооооооооо, ова се прави после 00 кога нема сообраќај ццццццц

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Накај драчево кај Дог е прокопано цело вчера и денес.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Тоа накај драчево не е од вчера прокопано.
Него вчера на Илинденска пред зоолошkа у 15:30 на едната лента се имаше паркирано камион со скала за да сервисираат бандера. Абе мамицата у сред таква да ви ја неабам. Абе колкав КОЊ треба да си, за такви работи да изведуваш у 15:30 и да го отежнуваш сообраќајот???

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Нова уличка ми се гледа :) јбг МКД
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Колкав коњ треба да си за да возиш со точак во обратната лента, и тоа не се залепил до крај на улица ? А има слободен тротоар од двете страни ??? Свирни му па уште крева раце се расправа... ах беееее, ќе те собере некој ќе треба да те лежи... иначе без око да ми трепне би ги удирал ваквите.  И јас возам точак низ цело скопје, правам глупости ама не возам ко КОЊ.

Мора да се воведат некои правила за вакви идиоти. Видиш дека оди во спротивна насока, а има два тротоари - удирај слободно.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Колкав коњ треба да си за да возиш со точак во обратната лента, и тоа не се залепил до крај на улица ? А има слободен тротоар од двете страни ??? Свирни му па уште крева раце се расправа... ах беееее, ќе те собере некој ќе треба да те лежи... иначе без око да ми трепне би ги удирал ваквите.  И јас возам точак низ цело скопје, правам глупости ама не возам ко КОЊ.

Мора да се воведат некои правила за вакви идиоти. Видиш дека оди во спротивна насока, а има два тротоари - удирај слободно.
Тоа зборам цело време. Такви работи се колат на местото на настанот.

Е СЕГА СФАТИ ЗАШТО СИТЕ МРЗАТ ТОЧАКЏИИ ВО СООБРАЌАЈОТ!!!! ЗОШТО СЕ НАЈПАМЕТНИ!

Стока.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Аеродром во 12:30 е како може вака алооооооооо, ова се прави после 00 кога нема сообраќај ццццццц

Еее ама тогаш не ги гледа народ дека работат..

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
затоа сабајле се гледа,а вака сите се нервираат и пцујат и се праи контра ефект,ако треба да се постигне таков.иначе се нервирам што улиците кај мене уште не се асфалтирани.дечиња да пуштеа со кофички и лопатки до сега цакум пакум ќе направеа.