Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3295586 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
@Sportex: Знаеш дека се заклучуваат врати така? Малце ќе му потспуштиш џамче онака, 2-3 сантима и ќе му речеш - „Кажи?“ :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Врати заклучувам друже само кога возам деца, искрено не ми текнало да напраам така, ама следниот пат сигурно!

А највише ме нервира тоа, насабајле рано си возам лаганица си пијам кафенце и туку како вампир ќе излета некој на среде пат зад некоја кривина и со раката те запира, од памет да те извади !

« Последно менување: 19 Март 2013, 12:40:41 pm Sportex »

Отсутен velestrumf

• Легенда
Гази га!!  :D :D :D

Мојот „аутоматизам“ при влагање у кола:

1. Појас;

2. Клуч у брава;

3. Заклучување врати (јбг, нема аутомаЦко);

4. Уштекување екстерен аудио уред;

5. Контакт и палење :)

Нема шанси било кој да ми влезе у кола, туку-така... Сум убил за помалку од тоа :D :D :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Не верувам дека заклучуваш врати кога ќе влезеш во кола, тоа не е нормално дејствие.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Јас возев српски џандар од граница до Врање. Бар имав слобода да возам колку сакам брзо, иако на почеток возев според знаци ама ме опомена да се опуштам и да не се секирам ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Јас возев српски џандар од граница до Врање. Бар имав слобода да возам колку сакам брзо, иако на почеток возев според знаци ама ме опомена да се опуштам и да не се секирам ;D

Тоа се веќе ОЧИГЛЕДНИ ПРЕДНОСТИ!!!!!!! :) Сега веќе праиме муабет!

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ехеее така би ги возел секој ден. ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
Една џандарка на дување од Валијант на совозачко и пичи мајсторе ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Абе 40 ќе возам на автопат само да не ги качам у кола!

Лани еден ми седна укола, корне на куче, како да спиел со кучето у колиба надвор?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па ако стојат повеќе џандари, речи им дека треба да зимаш некои другари и дека има само едно место слободно, застани и бирај како курва да зимаш со тебе. ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
Не верувам дека заклучуваш врати кога ќе влезеш во кола, тоа не е нормално дејствие.

Откако некој ќе проба да ти влезе у кола додека си на паркинг, верувај дека преоѓа во нормално дејствие.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
И на семафор ! ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Аиии што зборите бе. Не знаев дека имало и вакви глупости. Него колку треба да си КОЊ, семафорот да ти е на зелено и да има уште 12-13 секунди, пред тебе да нема никакви препреки или било какви опасности, а ти да кочиш ??? Ај разбирам поднамалување брзина пред раскрсница иако ти е зелено, ама саглам кочење до брзина од 30 км/х, а претходно си возел 70-80.

@Onak,
пред извесно време коа бев до кладилница ја видов алфата и си реков, брее стакло е колава, многу убаво ја средил. Баш ми е жал, него види ако ти била у тој круг паркирана, да не го фатила некоја камера говедото што се изживувало врз колата. Мислам дека кладилниците барем имаат камери за видео надзор.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

и јас исто... стискај колку ти душа сака... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
@Onak,
пред извесно време коа бев до кладилница ја видов алфата и си реков, брее стакло е колава, многу убаво ја средил. Баш ми е жал, него види ако ти била у тој круг паркирана, да не го фатила некоја камера говедото што се изживувало врз колата. Мислам дека кладилниците барем имаат камери за видео надзор.

подобро не. има камера пред вратата и точно ја фаќа алфата цела, ама подобро не... несакам да го дознаам кој е, зашто мислам дека беља ке направам... се утепав од рибање денес за да средам. ако недај боже го дознаам, ке правам беља, вака било-поминало завршена работа... на сите проблеми уште памет ке утерувам на некого... тој да имал памет немало тоа да го направи... некој друг ке му утера памет за поише работи.. горниот гледа и ке казни соодветно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време