Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3296448 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Тогаш може и инвалидска пензија да им одобрат..

...invalidska sekako ne im bega ako namirisam deka sakale da me namestat..

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
како и скоро секогаш, од гаража до доам идам пешки.. по препорака на докторот морам да пешачам... така насабајле наместо кола да палам до гаража кај што ми дреме комбето, јас идам пешки.. па така и се враќам пешки...

и враќајки се си ги заобиколувам и проверувам сите возила... стигам до алфата и на момент ми се причини дека гледам стапала од нозе на хаубата и на браникот.. пошто нешто по темно беше таму, сепак се наведнав да видам, неверувајки дека некој газел на хауба и шок доживеав... сепак некој МОРОН газел на хаубата и браникот.. стапала од нозе, изгребана хауба изгребан браник... неможев да си поверувам сам на себе дека некој тоа го направил на тазе фарбана и мазна кола... НЕДАЈ БОЖЕ да сум се здесел да бидам таму или да проаѓам од таму кога кој и да е дотичниот го праве тој “свечен“ чин... незнам како би реагирал... одкако ке подразмислам. сега кога ми спласнува нервозата подобро и што не сум го видел.. подобро за мене...

утре ке се полира тоа... среќа што не жалев пари за лак, има дебел слој ставено...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
бог да чува

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Како бре така, цц што народ врви по улициве...
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
што народ врви по улициве? во скопје? скопје е збироштина од се и сешто а меѓу нив има и ропачишта од планина симнати...с србите за нив имаат убав збор... БРЏАНЦИ... е тоа е тоа... да сум го видел ке си ги почуствуваше јајцата у грло и мајчиното млеко ке го повратеше... реков среќа што не сум бил таму и не сум го видел... среќа за мене... сега веќе ништо не би му направил... можда полиција би му викнал... ама моментот кога го видов ова неможам да го опишам... сите влакна до едно ми се кренаа како на мачка кога ке се накостреши... крв на очи ми дојде... ама тоа е моментот-жута минута... сега веке пројде...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Да му еб*м 100 мајки! Рак да фати.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
што народ врви по улициве? во скопје? скопје е збироштина од се и сешто а меѓу нив има и ропачишта од планина симнати...

Имаме и indigenous градски ропачишта...

да беше џиберааната само меѓу „дојденците“ уште и арно ќе беше. Мене поише ми иде на пична жила локалната, градска сељачаана. Роден и израснат у град, али џабе, не се познава...

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Не е битно дали се родил или не во градот...
Битно е неговото потекло...
На пример, роден во град, а по потекло од пи4ке си мајчине, ке требаат 9 колена за да има прогрес во однесувањето...Така постарите викаат, толку требало...
А уште полошо е што такви фаци, глумат германска култура, а уствари во позадина се полоши и од најлошите :)
Али тоа е...
Се додека се гледа кој е од кај е и дали е или не е, ке биде така...А уствари секаде е така, само што не можеме да приметиме :)
Така да, помирете се со сељачизмот и ренесансата односно барокот, пошто тој е у мода сеа :)
Барокот се појавува во кон крајот на седумнаесетиот век во Европа, во периодот кога се афирмираат големите национални монархии.
Значи не сме многу назад...Само некој си 300~400 годни, у превод повеќе од 9 колена :) (генерациски гледано по семејство)
У право биле старите :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Вчера ме изнервира еден од ЈСП застанал кај Коце металец на автобуската да збира патници а автобусот пола му е на улица ја бев прилично залетан а кола идеше од спротивна насока опнав до крај кочницата и почнаа да шкрипат гумите. Племето негово плочките си ги изедов заради него.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542

Ebi mu majkata ama ni najgolemiot dusman ne mu posakuvaj rak da fati.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Вчера ме изнервира еден од ЈСП застанал кај Коце металец на автобуската да збира патници а автобусот пола му е на улица ја бев прилично залетан а кола идеше од спротивна насока опнав до крај кочницата и почнаа да шкрипат гумите. Племето негово плочките си ги изедов заради него.
Ednas grabnav eden policaec, i go donesov tuka kaj avtobusot za ista slucka. Avtobusot 2 metri od trotoar na avtobuska drugava lenta treba da se provlekuvas... ajde vikam dojdi kaznuvajgo ovoj budalava od JSP sega... Se smeska pod brkovi cajkanot, kaodaj dokumenti mu objasnuva na toj :D jas nervozen... ama nisto od toa sistemon vo soobrakajot ni e SILA BOGA NE MOLI i toa ti e toa...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига

Ebi mu majkata ama ni najgolemiot dusman ne mu posakuvaj rak da fati.

+1

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Шо прајме со џандарите ропаци што стојат по патиштата и те запираат за да ги однесеш до дома? Редовно кога одам за Софиа  ми се случува ова, да не речам од 10 пати 7 пати некој џандар ме запира, и не ни прашаат обично, отвора врата седнуваат и како во такси, Крива Паланка вика ?!

Последен пат не им заправ, четворица застанале со кал до коленици чизми ич не ги ебма не им заправ!

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ми мафтале до сега едно 2-3 пати, ама на овчари не застанувам.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Што? Не сум знаел дека и вакви работи има. Не качувам непознат во кола на пат во ниеден случај.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“