Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3285548 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
абе со писменце и молба се почнува... не со кршење и тепање... со убаво, со арно се почнува и пробува... попсле ако не вродува плод секој на свој начин си бира...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Вакви кретени дур културно некој стои на семафор, кои мислат дека може да се протнат од десна страна... Црвено бе, слепец...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
На шофершајбнава изглеа „полирање“ и треба а? :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Многу што треба полирање на таа кола...
На другар Хјундаито, само што плати 800 Е за квалитетно фарбање на цела кола, 2 недели потоа го опна еден на бензинска дур овој точеше гориво, 2 недели потоа уште еден дур овој чекаше зелено на семафор.. Му го скршија кеифот, и се заинати да не ја прави колата...
Од таа второто чукање е и шофершајбната неисполирана...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Помаранџестиот 101 со бела петта врата, нели порано имаше една таква такси компанија ?

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Вчера вечер

Да ти се мочам во "ксенонот", Гољф4 без лупа секако. Време е да се забранат!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
И ако има техничка можност да се одерат, да се сварат, да се убијат и после тоа да се изебат. Само така, така.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Samo probaj...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Абе Ксенон, убава работа ама од вакви афтер маркет без лупа каде едното му свети пред онаквоето а другото го осветлува млечниот пат ми е преку глава. Поготово кога си идам од пат навечер, катастрофа!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Сељачаана..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Абе Ксенон, убава работа ама од вакви афтер маркет без лупа каде едното му свети пред онаквоето а другото го осветлува млечниот пат ми е преку глава. Поготово кога си идам од пат навечер, катастрофа!

И ксенон треба да се наштелува. Не е само ставај...

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Има оно моено афратче лупи?

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Е така де, ама фрлил пари за ксенон а не е направено како што треба. Прво не знам како него не му смета или битно е да свети само?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Има оно моено афратче лупи?
Poгледни од напред ќе видиш дали е рефлектор или лупа. Фиестата иде и така и така. Ставај ксенон, ако не си ставил до сега. :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига

Што се разбираш бе па и ти од млечни патишта.... Иди таму моли му се на дизелот ебате ;D