Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3286470 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #4665 на: 28 Февруари 2013, 21:57:45 pm »
Nikako da gi ubedam direktorive da si parkiraat na Olimpiski ili da si uplatat covecki na parkingot na UJP.
Moralo tuka, pod prozor...bez pari... a tri pati diga pajak...ali nema veze, firma plaka.

За сумата на платени казни за вработени кои ги плаќа фирмата се плаќа персонален данок ;) или данок на добивка односно не се зема трошокот како одбитна ставка

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Битно, не им искача директно од џеб..
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
 kaskovo plaka ostetuvanja vo slucajov?? deneska kruzev cel den upm...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
Одамна ме немаше нешто вака изнервирано...еве по сликовито

Црните коцки се коли паркирани, значи место само за една кола покрај нив. Јас одам по зелената стрелка, се пикам покрај коли, па таму патот заебан е ем непрегледно ем удолниче... кај браникот ми рини долу на патот, таман свртив ги гледам тие двата црвените мерцедеси паркирани еден спроти друг, и меѓу нив не бери кола  >:( Кој кретен треба да си за така да застаниш, толку ум да се немало п*емето нивно. Едвајј свртив некако за да се вратам назад, готов бев да искршам еден од тие мерцедесите...ама се воздржав.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ова кај мене редовно се случува по улиците. РЕДОВНО.

Тоа се смета за нормално.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Се смета за нормално затоа што се нема муда и пари да се земе шипка во рака и да се здроби некоја кола.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Муда се има,после за оправка се нема. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
Сокрши им ретровизорите и на двајцата па да видиш друг пат дали ќе се паркираат така.
На такви само така!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
А зошто на двајцта кога едниот сигурно бил паркиран прв.Па вториот кој се паркирал едноставно немал доволно мозок да види дека со тоа не остава место за други коли да поминат тука.Е сеа од кај ке знаеш кој паркирал прв,кој втор. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
нели може по телефон да се викне пајак??

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Денес пајаците служеа за блокирање улици. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ако ти го платиш може... Иначе се вика полиција, па дрндувки, па низ нос да ти излезе.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Денес пајаците служеа за блокирање улици. ;D

Често одат да соберат аута кои не пречат за сообраќајот, туку само не платиле паркинг, и дури ги собираат аутата - пајаците праат поголем застој, отколку непрописно паркираните !!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Yes, баш така. Еднаш мене ќе ме казнеа зошто сум викнал пајак да однесе кола од пред зврада која блокираше 15тина коли.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
И другарче пријави камион што скршил шахта, па после на суд другаров испадна крив !?