Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3283204 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #4560 на: 22 Февруари 2013, 22:14:53 pm »
морон со комбе,од три бисери вози по најдесна лента,и на 50 метри пред семафор му текнува дека треба да иде лево да врти на семафорот.ја возев у најлева,ми исече лента,му свирев па уште дига раце нешто се расправа педерот,мисли ако дал жмигавец дека океј е да сврти.мора нешто драстично да се презима,мора

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #4561 на: 22 Февруари 2013, 22:16:33 pm »
Ја би земал пиштол, би го упуцал па би му го однел на Фаланга да го онаква...
Он љуби на мртво да ги онаква...
:D :D :D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #4562 на: 22 Февруари 2013, 22:20:42 pm »
Па само така може да ги дупи у ребра.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #4563 на: 22 Февруари 2013, 22:27:25 pm »
Ја би земал пиштол, би го упуцал па би му го однел на Фаланга да го онаква...
Он љуби на мртво да ги онаква...
:D :D :D

Дур уште е топол братот? :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #4564 на: 22 Февруари 2013, 22:56:51 pm »
Дааааа :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #4565 на: 23 Февруари 2013, 13:12:27 pm »
Денес за малку ќе напраев беља и ке нокаутирав еден дечко, не знам како се воздржав?
Сабајле малиов го носам кај баба му као и секое утро, и двајца Морони застанале на среде пат паралелно еден до друг и си праат муабет.
Застанувам зад нив, чекам да завршата ама слaбо им се брза некако, од позади одозгора иде кола ама јас стојам баш на скршнувањето на кривината и не се гледа дали некој стои или не додека не дојдеш 10 метра до колата.
Само слушнав чкрипење на гуми, го прегрнав малиот со двете раце да го задржам и чекам баааам да напраи.
Нема ништо, дигам глава и гледам човекот закочил на 20 сантима од мене.
Излегувам надвор и викам сега ви ја ебам мамицата и на двајцата што си праевте муабет.
Едниов бега одма со колата а другиот ми покажува среден прст и тој бега.
Врти сучи, си продолжувам, фаќам последна кривина кај градинката и го гледам како се паркира тој со средниот прст што го покажуваше.
А си викам ела сега ваму копиле смрдено ја да ти кажам два збора.
Сакаше да бега ама беше со дете у кола и не знаше што да прави и почна да се извунува и да се враќа наназад.
Готово бев да го треснам ама кога го видов детето ми падна жал.
Му викам абе сељак со дете си у кола и правиш такви работи, загрзуваш и свој и туѓ живот за два реда муабет, па викни го дома на кафе зборете си цел ден ако сакате бе торлак низаеден!
Си ја наведна главата си го зема детето од кола и си замина, да не беше детето со него мислам дека ќе го газев, жими се!
« Последно менување: 23 Февруари 2013, 16:07:32 pm Sportex »

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #4566 на: 23 Февруари 2013, 16:05:53 pm »
Abe ti si so 'dzip', taka koga se zastanati na pat, zemi pobutni gi.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7115
« Одговори #4567 на: 23 Февруари 2013, 16:14:41 pm »
Значи во ова сообракајов стварно возат нетокму луге. Идам сега накај работа, возам по димо хаџи-димов, и како наидувам со раскрсницата со улицата што е од кај студентскиот Пелагонија, од таа улица еден со пасат, залетан од улица која е од споредна важност, без да погледне лево, навлегува длабоко во главнава улица, па потоа погледнува лево, ме гледа дека наидувам, мава на кочница и гледам дека тркалата му блокираат.
Доволно бев одалечен за да застанам и да го пропуштам да оди, ама ме фати инат, само подуспорив, отидов со пола кола во спротивна лента и не го пуштив.
До толку ли лугево не знаат што значи улица со првенство на минување и дека ако од споредна улица се уклучуваш на главна, мора да идеш поспоро и дека треба да погледнеш лево-десно, па да се уклучиш, а не, ке се залетам ја, па тој што се движи по главната улица ке види дека ја сум залетан и сака-нејке, ке ме пушти.
Стварно ова е катастрофално и невидено однесување во сообракајот, дефинитивно некои возачи треба поново да идат на полагање

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #4568 на: 23 Февруари 2013, 17:01:06 pm »
@ Sportex, кај се криви говната па уште се курчат, гази маму им ебем.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #4569 на: 23 Февруари 2013, 17:04:11 pm »
Poveketo od seLJacanava vo soobrakajot do pred nekoja godina vozele ili ne ni vozele nekoe skapano yugo, sega odednas nekoj gi naprai "luge". Nekako se osekaat ama neznaat kako, kao oni da ba bile na praksa kaj Klinton a ne Monika :))

ps: Generalen problem, sistemot na vrednosti ni e izopacen... !! ;)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #4570 на: 24 Февруари 2013, 00:45:45 am »
Кој парадокс човече, застануе тип на Јаја Паша и прашува полициска патрола дали може да ги пресече двете пуни линии на што доби потврден одговор.

Истовремено док се дешаваше ова едниот од полицајците сопира ауто позади мене затоа што немаше упалени светла.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7115
« Одговори #4571 на: 24 Февруари 2013, 00:52:28 am »
Кој парадокс човече, застануе тип на Јаја Паша и прашува полициска патрола дали може да ги пресече двете пуни линии на што доби потврден одговор.

Истовремено док се дешаваше ова едниот од полицајците сопира ауто позади мене затоа што немаше упалени светла.

Па добро, човекот си прашал, му дозволиле и што е проблемот тука ? Може не е од скопје, прв пат доага, објаснил, се нашле фини џандари кои ја сватиле ситуацијата и се се решило без проблем.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4572 на: 24 Февруари 2013, 00:58:51 am »

Па добро, човекот си прашал, му дозволиле и што е проблемот тука ? Може не е од скопје, прв пат доага, објаснил, се нашле фини џандари кои ја сватиле ситуацијата и се се решило без проблем.

ти не гледаш тука проблем? браво... ја гледам повеќе проблеми, а не само еден...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4573 на: 24 Февруари 2013, 01:00:23 am »
Денес за малку ќе напраев беља и ке нокаутирав еден дечко, не знам како се воздржав?
Сабајле малиов го носам кај баба му као и секое утро, и двајца Морони застанале на среде пат паралелно еден до друг и си праат муабет.
Застанувам зад нив, чекам да завршата ама слaбо им се брза некако, од позади одозгора иде кола ама јас стојам баш на скршнувањето на кривината и не се гледа дали некој стои или не додека не дојдеш 10 метра до колата.
Само слушнав чкрипење на гуми, го прегрнав малиот со двете раце да го задржам и чекам баааам да напраи.
Нема ништо, дигам глава и гледам човекот закочил на 20 сантима од мене.
Излегувам надвор и викам сега ви ја ебам мамицата и на двајцата што си праевте муабет.
Едниов бега одма со колата а другиот ми покажува среден прст и тој бега.
Врти сучи, си продолжувам, фаќам последна кривина кај градинката и го гледам како се паркира тој со средниот прст што го покажуваше.
А си викам ела сега ваму копиле смрдено ја да ти кажам два збора.
Сакаше да бега ама беше со дете у кола и не знаше што да прави и почна да се извунува и да се враќа наназад.
Готово бев да го треснам ама кога го видов детето ми падна жал.
Му викам абе сељак со дете си у кола и правиш такви работи, загрзуваш и свој и туѓ живот за два реда муабет, па викни го дома на кафе зборете си цел ден ако сакате бе торлак низаеден!
Си ја наведна главата си го зема детето од кола и си замина, да не беше детето со него мислам дека ќе го газев, жими се!

значи генерално се залагам за повеќе толеранција во сообраќајот... и не сум тип што сака да решава проблеми со ќотек... ама овој брате си го барал и тоа со боринче си го барал.. си требал да му лепнеш една, баш пред детето, за поука на истото, како не треба...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #4574 на: 24 Февруари 2013, 01:03:22 am »
Фило си прошол некад на Јаја Паша, лентата за автобуси е блокирана од паркирани аута, пуната лента се сече милион пати дневно, ретко кој користи пешачки.

А сигурно си прошол на Рампа, ни едно ебано ауто нема паркирано во десната лента.