Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
koja estetika?
Zatoa jas Skopje go mrazam. Sekoe idenje vo Skopje mi e polno nervozi, na sekoe idenje gledam soobrakajka. I me nervira sto ostanatite ucesnici vosoobrakajot me primoruvaat da vozam 80kmh niz grad. Neli jadete kazni za brzo vozenje?
Мене ме имаат казнето за 72км/ч кај Порта Влае. Веројатно зошто му се изнасмејав на џандарот коа ми кажа колку сум брзал.
80km/h vo Skopje najcesto se vozi na delnicite:1.Od nadvoznikot bitpazar do Alkaloid , posle Alkaloid i 100ka2. Bulevarot Srbija od cementara dokaj patot za kvantaski (tineks el metal)3. Od mavrovka do mostot goce delcev.4.Od Aleksandar Palas do Partizanska5 Od Toyota do vlezot na Kasarnata6. Od Cementara do Kosela voda prvomajska...itn itn
5. денес 120 се возеше.
Последниов пат кога ме мереа возев над ограниченото, а не ме застанаа. Не ми се кочеше и викам ај вака ќе си возам па нека ме запрат, ако кочев најверојатно ќе ме запреа..
Цитат: Igor на 15 Февруари 2013, 12:09:32 pmПоследниов пат кога ме мереа возев над ограниченото, а не ме застанаа. Не ми се кочеше и викам ај вака ќе си возам па нека ме запрат, ако кочев најверојатно ќе ме запреа.. kade so koja brzina? Jas stvarno osven osnovnoto pravilo gradska voznja 50km/h neznam kade kolku e dozvoleno...