Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2701147 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7339
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3645 на: 16 Декември 2012, 03:45:23 am »
Све се случува. АМА нема да бегаш ебате. Ќе застанеш и ќе сносиш одговорност како маж. Ако ништо сега бар е лесно, попуниш европски и чао. На исто си.

Me смееш по овие тешки ладни времиња!  :D :D :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3646 на: 16 Декември 2012, 03:47:32 am »
Значи првин ако не јадеш ќутек од некој со палица европски ќе попуниш ;D ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #3647 на: 16 Декември 2012, 04:20:30 am »
Сале, да можат дома колите ќе ги внесат, тука кај мене сме единствените што имаме толкав паркинг кој не се наплатува, никој ама никој не го користи, се им се на тротоар поред зграда качени. Болест е тоа, џабе да пробуваш да разбереш.

Мики бе не греши душа и ти оставаш кај семафорот :)

Иначе Симо, ај види да не случајно е од Шкода Румстер.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43914
  • Il Moderatore
« Одговори #3648 на: 16 Декември 2012, 07:47:47 am »
Арно вика члинк! Европски и Мушки !! :)
@Tome, Не е румстер, по парт намбер парчето е или толедо или леон.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6185
  • 69
« Одговори #3649 на: 16 Декември 2012, 07:55:59 am »
А бе јас мислам фино лепо кога ке го најдеш, да му се извините што таму сте ја паркирале колата, да му го вратиш делчето што  му испаднало и фино лепо да го прашаш да не треба да му платите нешто за штетата што си ја направил врз возилото. Потоа да видиш дали има зимски гуми, и ако нема да му купиш, и тоа не обични и било какви, него Континенталки....Ако веќе има, да провериш каде  му се оние со подобра шара...
;)
+ договори му и ручек/вечера во знак на пријателство...

Се друго + што ке направиш, ке биде употребено против тебе...Штом не сте пријавиле од старт во полиција, може да се сликате, а може и ти крив да испаднеш...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3650 на: 16 Декември 2012, 09:14:58 am »
Тоа за гумите и мене ми текна. Крив нема да испаднам, немам намера да му праам бељи од типот да му гребам кола цигли у шофершајбна и такви работи, ако се разбереме - ок, ако не се разбереме ќе најдеме начин да се вразуми.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #3651 на: 16 Декември 2012, 09:21:27 am »
Све се случува. АМА нема да бегаш ебате. Ќе застанеш и ќе сносиш одговорност како маж. Ако ништо сега бар е лесно, попуниш европски и чао. На исто си.

еве и ја да упишам у дневникот едно согласување со Chlink :-)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34144
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3652 на: 16 Декември 2012, 09:56:14 am »
Поло 9N3 e 100%

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3653 на: 16 Декември 2012, 09:58:48 am »
Falanga, 1M0 853 665F 01C е парт намберот на парчето, тој одговара само на Леон и Толедо од првата серија. Нема дилема околу тоа.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #3654 на: 16 Декември 2012, 10:12:20 am »
Имам десетици примери каде парт намберот е ориентационен број, а подоцна имаш и каталог за замени и саплементи на парт намбери. На пример кога ќе земеш такво делче од Поло, ќе го видиш неговиот парт намбер, ќе отвориш во каталог од фабрика на пример која произведува во Полска, ќе видиш дека тој парт намбер е компатибилен со уште 2-3 парт намбери.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3655 на: 16 Декември 2012, 10:16:34 am »
Falanga, не е од поло, верувај ми, вчера цел нет го свртев.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #3656 на: 16 Декември 2012, 10:27:43 am »
Добро мајсторе. Не се нервирај :)

Тоа за гумите и мене ми текна. Крив нема да испаднам, немам намера да му праам бељи од типот да му гребам кола цигли у шофершајбна и такви работи, ако се разбереме - ок, ако не се разбереме ќе најдеме начин да се вразуми.

Најди го и напрај му некој ваков пренк:

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55047
  • Махер
« Одговори #3657 на: 16 Декември 2012, 11:58:52 am »
Поло 9N3 e 100%
Не е поло 9н3 100%.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3658 на: 16 Декември 2012, 11:59:17 am »

Мики бе не греши душа и ти оставаш кај семафорот :)

Кога има место ја ставам ама кога нема да видиш што се случува, ќе се нагураат и ќе се испозатворат, па се викаат од врата на врата, притоа сметаат за нормален народ да поминува, јас никогаш не сум сметал. Мене искрено не ми мења ништо. Они ме тераат тука да ја ставам за да држиме места, као наши коли. И ај, да бидеш комшија на место. Иначе едвај чекам да нема место и на паркинг да ја ставам. Иначе баш на тоа место ми ја испокршија, можеш да замислиш колку сакам да ја ставам таму :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #3659 на: 16 Декември 2012, 15:24:47 pm »

Не, туку може да каже дека ти си го удрил и си избегал. Немаш доказ дека тоа не е вистина.