Јас имам да кажам против администраторите: ако некој почнува со навреди и слично, постои жолт и црвен картон, а не прекин на утакмицата натпреварот!
Можеби админстраторите немаат време цел ден да бидат на форум и да гледаат во секој момент што се случува, па понекогаш е подобро да се затвори тема, да се очисти и пак да се отвори.
Токму така. Толку сум многу накурчен што ја заклучија темата што овој пат стварно се исклучувам од форумов. Мислев дека е до мене што има недоразбирања и реков сега ќе се рехабилитирам и ќе ме нема од форум на неодредено но ова стварно веќе ме некурчи. Ме налути до даска!!! Не беше тема во која се зборува за омнраза, пцуење, јадењње гомна туку сериозна тема со сериозни муабети. Ја-з’к. Јас веќе нема да учествувам во ниедна дискусија во знак на протест!!!
Причината за болдот? Темата беше затворена за да можам да ја зачистам, и пак да ја отворам. Многу малку теми на форумов останале затворени, а останале заради екстремни работи. Објасни ми, како да чистам тема од непотребни постови додека темата е отворена и активно се пишува во неа? Сериозна тема, со сериозни муабети, за малку ќе прераснеше во тема со сериозни лични навреди. Аман, трпение, спасение. Како што многу пати сум рекол - на форумов се дозволува
многу, и нема потреба од одма дигање узбуна ако некоја тема (привремено) се затвори.