Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Еве само што смени девојка ми колата пред 2-3 дена,денеска на Матка обиен прозорот,обиена фиоката,и одземен возачка,лична карта и сообраќајна дозвола.Жими мајка да би можел атомска бомба им фрлам.
Не излагај сега не биди будала,и фаланга не би рекол непријателство туку провокација..
Цитат: edonos на 25 Ноември 2012, 18:04:22 pmЕве само што смени девојка ми колата пред 2-3 дена,денеска на Матка обиен прозорот,обиена фиоката,и одземен возачка,лична карта и сообраќајна дозвола.Жими мајка да би можел атомска бомба им фрлам.А верувам дека си плати порака за зонско паркирање - пи*а им материна лоповска!
Denes pred saat vreme na patot Tetovo-Gostivar kaj nadvoznikot kaj selo Vrapciste, na 100 metri pred mene spustaat Shkiperisko (taka pisuvase na nego) zname golemo 20 na 10 metri preku 4-te kolovozni lenti I go zapiraat celiot soobrakjaj I se sobiraat 100-tina koli I redica od 50tina metri. Zosto? Praznuvanje ili provokacija? Koj Im brani da praznuvaat doma? Nikoj. Zosto toa go pravat na javno mesto poprecuvajki soobrakjaj? Otvorena demonstracija na neprijatelstvo I provokacija.