Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2908472 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #2505 на: 28 Септември 2012, 22:16:04 pm »
ај простено ти е... чим е пиво у прашање све е јасно... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #2506 на: 28 Септември 2012, 22:23:38 pm »
 ;D ;D ;D ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9228
« Одговори #2507 на: 29 Септември 2012, 02:37:57 am »
абе газда си,нема друг како тебе... на форумов....  имаш шофер што би го тепал... впрочем како и сите газди во светов... дај кажи од каде се движиш кога те вози шоферов, да наместиме ситуација за да го истепаш... пошто газда си нели, а кога си газда, сите желби се исполнуваат

Haah, brat sekoj den odi od vlae niz centar, zeleznicka n.lisice pa bunardzik samo sviri se prikurcava n nekoj, cekam nekoj da go izvadi od bus i ja da mu ripnam :):)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2508 на: 29 Септември 2012, 23:06:27 pm »
jaс у младоста како млад и неженет му излегов на еден од јсп со безбол палица... и не направив ништо пошто типов позелене... после 3 минути одкако си седнав во кола секако, си ја чукнав главата и размислив дека ке направев тешка глупост... ке се влечкам по судови заради еден недоквакан шофер... истиот ден ја извадив палицата и ја фрлив во гаража... и ден денес си стои таму и има 5 сантими прашина на нејзе... а годинава и у шпорет ке иде за ајвар праење... убаво ке гори... сакав да кажам дека од тогаш навака во сообраќајот го почитувам правилото: ПУШТИ ЈА БУДАЛАТА НЕКА ПОМИНЕ... нема што јас да му покажувам заби и да се тепам... има полиција, има закони и судови... кад тад ке го стигне и него па ке размислува поинаку... едноставно, притисни на кочница и пушти го нека помине... на следна автобуска мора да застане, ке го поминам и толку од него... нит го гледам нит ме интересира...

треба да се има поголема толеранција во сообраќајот... ПОГОЛЕМА ТОЛЕРАНЦИЈА И ПОПУСТЛИВОСТ...  кога сите возачи поготово во скопје би “олабавиле“ малку, јас се кладам дека нервозата во сообраќајот ќе спласне... ете, ти велиш тој шофер се убацува ово оно... јас велам ПУШТИ ГО БУДАЛА... која е веројатноста дека 2 пати ке го сретнам истиот шофер во ист ден? да има веројатност и теоретски и практични и 5 пати да го сретнеш и пет пати да ти исече пат... јбг... будала е, вози голем автобус, посилен е и ако те удри он не го јаде, јас го јадам... уствари и не е битно дали е автобус или кола... ке ме удри некој затоа што јас нема да му попуштам или ке му се бутнам и исечам лента и ете ти пробел...

нај нај нај нај нај во право да си, ке си имаш проблем.. прво и основно нервоза голема, второ возилото ти е оштетено, ке треба по мајстори да се зезаш, полиција да викаш, записници да пополнуваш, по осигурителни компании да се влечкаш и објаснуваш, и на крај и пари да земеш повеке од штетата.. ма тродупло да земеш повеке, тие пари неможат да ти ја надокнадат менталната штета што си ја доживеал заради некоја будала т.е. морон, а на крај се заради тоа што едноставно не си притиснал на кочница и не си го пропуштил да иде...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2509 на: 29 Септември 2012, 23:12:28 pm »
Знаеш дека си во право ? ......

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9228
« Одговори #2510 на: 30 Септември 2012, 01:33:47 am »
Vo pravo e coekot jas gore dole ne teram inaet i ne se pcujam ps en nesto stvarno tesbmo tragicno pa da pocnam da pcunam sviram. Ama me nerviraat takvi kako ovoj sofer na avtobus a moze misli deka starship enterprise go vozi

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #2511 на: 30 Септември 2012, 15:23:53 pm »
Пешаци секојдневно ме нервираат,ама денес една постара жена за 10цм ке ја пееше попот.Не само шо ме исплаши,не само шо ме изнервира туку и штета ми направи.
Си возам(арно побавно возев околу 30) со камионот натоварен фул,на 2-3 метри од пешачкиот  му текна да претрча.Јас на кочница и се укопав до неа.Не се ни заврти да ме види,не ме виде ни ко дојдов до неа,си продолжи гуската да оди,одкако се обесив на воздушната свирка се сврти и како ништо да не било.
После видов дека од предните федери 2 платна пукнале,па сега треба менување.Не е штетата толку голема колку шо е малтретирањето за нивна замена.
И сеа се мислам,шо беше поарно да ја манам да ја извадам од чевли или вака ко шо изреагирав. ???
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
« Одговори #2512 на: 30 Септември 2012, 15:26:33 pm »
trebase da ja soberes pa da vidi kako drug pat ke vidi na pominuvane so invalidska kolicka

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
« Одговори #2513 на: 30 Септември 2012, 15:28:56 pm »
trebase da ja soberes pa da vidi kako drug pat ke vidi na pominuvane so invalidska kolicka

ако ја мавнел, ќе поминала на другиот свет. немало да поминува на пешачки веќе ;D

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
« Одговори #2514 на: 30 Септември 2012, 15:38:43 pm »
da ja udrel kolku za pamet po nashki kazano kolku da ja zaplashel da mozela drug pat na invalidska kolicka da pomine peshacki

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #2515 на: 30 Септември 2012, 15:45:22 pm »
е тоа Суки никој не можи да го предвиди колку би ја оштетил доколку ја удрев.Или поп,или многу гипс ке требаше.е сеа...

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
« Одговори #2516 на: 30 Септември 2012, 15:52:17 pm »
 :-X :-X :-X :-X :-X

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2517 на: 30 Септември 2012, 15:53:34 pm »
Мече брат, да не си бил претоварен ?

;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #2518 на: 30 Септември 2012, 15:55:07 pm »
Ретко кога сум претоварен,95% возам колку шо е дозволена носивоста.Али пак е многу  ;D

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #2519 на: 30 Септември 2012, 16:31:30 pm »
ДА ТИ ЕБАМ ГНАСНАТА ДРЖАВА СО ГНАСЕН НАРОД ЉУБОМОРЕН ДО КОСКЕ!!! Цела страна ми ја изгебал некој еј ЦЕЛА ДЕСНА СТРАНА ЕБАНА СО КЛУЧ МИ ЈА ПОМИНАЛ ОД НАПРЕД ПА ДО ПОЗАДИ, ДА ТИ ЕБАМ ДРЖАВАТА И ЛУЃЕТО ДЕБИЛНО,ГНАСНИ,ЉУБОМОРНА СТОКА... ЖИМИ СЕ АКО НАЧЕКАМ НЕКОЈ ПОКРАЈ МОЈА КОЛА ДА ПРОЈДЕ ПА МАКАР И ДА ЈА ПОГЛЕДНЕ ЌЕ ГО ЛУПНАМ ОД ПОЗАДИ ДА НЕ МОЖЕ ДА ОДИ ЦЕЛ ЖИВОТ!!!!

ПС. - До администратори... Ако е премногу вулгарен постов преправете го ама морав да се испукам.