Јас ке ги ставам ступчињата, не ми е проблем...Него дали секогаш мора да се решаваат на најсељачки начин работите...Зошто едноставно немаат обзир луѓето? Зошто не се разбираат од збор?
Штета на колата на никого не сум му направил, не сакам ни да му направам...Прво за тоа е платено, не сакам некому ништо да оштетам, затоа што тргнувам од сам себе...А и најмутава работа е тоа...
Единствено можам да му издишам гуми и да му ја извадам ѕиваната...
И тоа на 2 гуми за да мора да пумпа, а не да заврши работа со замена на резервна...Да му дое од глава у гз...
Ако и ова не помага, а ме нервира кога некој ми се паркира пред врата апла за да кога влегувам во двор со кеси мора да му ја бришам на некоја стока прашината од кола трљајќи се со кесите...
Следно е ступчиња околу оградата до сама улица, па после нек се паркира...После два три пути скршен ретровизор од страна на стока која не пази, мислам дека сами ке се откажат од паркирање...А и што како свиња се пика на места за паркирање на кои знае дека си ги паркирам колите...Фчера беше паркиран пред гаража зошто он знаел дека јас не ја возам колата, а со другата сум на работа, па после ке сум си ја паркирал некаде тука...по улица како и вообичаено..