Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909385 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Затоа кажав доколку на некој му се брза,оставам доволно место некој да влезе пред мене и да се пече на сонце.
Е да се сите како тебе нема да има проблем али сеуште имаме чуда од „возачи“ :)

Корегирано :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Партизанска е најризична улица за возење сега за сега...Многу семафори за пешаци, а и да им е црвено си поминуваат како да им е зелено...Семафорите за нив као да не важат....Многу ми е напорна...Страшна работа..
Пазам да не поминам на црвено, да не заборавам, пазам на секој глуп пешачки, иако е црвено за пешаци а зелено за мене...Ужас...

Па тоа зборев и јас.Па уште со семафориве и обавезно имаш коли околу тебе, многу ризично.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Кога ќе ти стане Партизанска ризична идеш 2-3 пати бит пазар возиш за рестарт :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3825
  • Боинг 747
Најголема грешка на Партизанска пешачките премини не се ОСВЕТЛЕНИ алоооо не се тачни навечер не се гледа дали има некој :)

Отсутен Chlink

• Легенда
Кога ќе ти стане Партизанска ризична идеш 2-3 пати бит пазар возиш за рестарт :)

Не е тоа поентата. Битпазар идеш полека.

Поентата е дека сите одржуваат и се сконцентрирани за зелен појас. Семафорите така праат да биеш секогаш во некое купче. И удри на тоа несовесните пешаци со кочење на возачи и избегнувања и триста срања ќе видиш дека е многу ризична. Константно кога и да поминам се слуша кочење и пцуење :D

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Тоа Мики е до културата наша која кај голем дел од луѓето е на ниво под нула, како и „ШО ТЕ ЕБАМ“ начинот на возење каде што сељакот е супериорен во сообраќајот и сите мора да му се плашат и тргаат. Двајца вакви и имаш проблем на цел семафор а и сам знаеш колку ги има. Од друга страна ги имаш пешаците од типот „Страхил Гигов“ што се понашаат ко народни херои т.е. ослободители на Скопје и поминуваат улица најспоро што можат за да ги чекаш и да си придадат на значење ете затоа не го бива кај нас.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Chlink

• Легенда
Така си е, затоа семафориве не се за кај нас. Се знаеше имаш пешак е застанеш, и полека на партизанска. Многу комплицирано за нас е ова.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Па Страхил Гигов своевремено бил страх и трепет бе...

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Прв ми дојде дека ми беше во Струга комшија :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Денес за милиметар не се чукна во мене еден ненормален се женско шо му шета(ло) низ дома да му изредам.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Што не му ја учука една учк-учк-учк-учк :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Немав шанси да го фатам,а ако го фатев ке имаше едно пеглање солидно и од мене а и од еден друг кој истотака ке го јадеше стапот заради овај несаламниот.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Најголема грешка на Партизанска пешачките премини не се ОСВЕТЛЕНИ алоооо не се тачни навечер не се гледа дали има некој :)
Плус катаљарда! Спомнав пред подолго време, осветлени се знамињана и јарболите нагоре, ама пешачките ЈОК! Кај им е паметот?!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Во спомениците...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Во спомениците...
џебовите...
www.kano.com.mk