Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907149 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
 ;D ;D ako, ako zali gi dodeka ne se soberat vo glutnica pa napadnat nekoe dete i luge ko kaj mene....
kaj mene e dog i crow free, 12 cavki za 2 dena i veke nema niedna veke 6 meseci ....

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Што зборевте за зелениот бран: на Партизанска го имаат средено совршено. Два пати ја извозев во двата правци, два пати зелен бран од почеток до крај. На Илинденска од друга страна... скраја.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
да и ја сега со веспата супер беше од кај румунска до кај старо боними се наштелувано,со 60 сите се фаќаат

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Што зборевте за зелениот бран: на Партизанска го имаат средено совршено. Два пати ја извозев во двата правци, два пати зелен бран од почеток до крај. На Илинденска од друга страна... скраја.
да и ја сега со веспата супер беше од кај румунска до кај старо боними се наштелувано,со 60 сите се фаќаат

ќе прајме муабет пак за истово кога ке се вратат натурализираните скопјанци, при крај на август-почеток на септември... ке ве прашам после како е црвениот бран...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
абе и така ја избегавам партизанска,не ми е убава за возење ни со кола ни со веспа,премногу пешачки има и да те фати уплав да не ти искочи некој нагло.ако возам натаму претпочитам по илинденска

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
абе и така ја избегавам партизанска,не ми е убава за возење ни со кола ни со веспа,премногу пешачки има и да те фати уплав да не ти искочи некој нагло.ако возам натаму претпочитам по илинденска

me to... и јас ја претпочитам илинденска... и во нај големите гужви, побрзо се стига до влае одколку по партизанска...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Полициски Гољф пред мене врти лево на знак за забрането лево, а јас морам да вртам одоколу.
Калимеро нема правда, камерче му е мајката !

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Еј мене што ме има спотерано малер. Не дека јас сакам да ги газам животниве ама кога возам со тикото они БУКВАЛНО се фрлаат под кола и после тепај се ти со воланот да го избегнеш. Нуме вози позади мене и собирај... што да ти кажам

Изгледа се кладат дека не се гине од Тико.... али јебига, што би рекол некој тука на серверот, некои предрасуди тешко се искоренуваат ;D

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3825
  • Боинг 747
Е вчера како успеав да се исконтролирам незнам :):):) Правец Бул.Срвија кон Ааеродром на семафорите бев со средна лента и само што се приближив до семафорот типце пред мене со ауди стоеше на 10м од семафор пошто десната лента се напуни се пуштив од лева страна да го поминам мислејќи дека е дефект али типчето палење тоа кршот и ми се упика почна да се дере кај се пикаш бе ауауауа , не ми беше јасна поентата на неговото стоење на 10м од семафор.
« Последно менување: 27 Јули 2012, 10:32:34 am bokicivic »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Да не застанал под сенка ;D

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
И јас често стојам така особено под желнезничка-зошто да ме тепа сонце,у меѓувреме таман влага некој ко Боки пред мене :)

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Боинг 747
И јас често стојам така особено под желнезничка-зошто да ме тепа сонце,у меѓувреме таман влага некој ко Боки пред мене :)
Е јбг да можам да читам мисли добро ќе биде :) хаха а ако го начекам повторно ќе му испразнам цел ПП во кабина па нека стои така и друкпат :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Партизанска е најризична улица за возење сега за сега...Многу семафори за пешаци, а и да им е црвено си поминуваат како да им е зелено...Семафорите за нив као да не важат....Многу ми е напорна...Страшна работа..
Пазам да не поминам на црвено, да не заборавам, пазам на секој глуп пешачки, иако е црвено за пешаци а зелено за мене...Ужас...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Затоа кажав доколку на некој му се брза,оставам доволно место некој да влезе пред мене и да се пече на сонце.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Боинг 747
Затоа кажав доколку на некој му се брза,оставам доволно место некој да влезе пред мене и да се пече на сонце.
Е да се сите како тебе нема да има проблем али сеуште имаме чуда од возачи :)