Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2902306 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
И шетаат лево десно, замишљаат на скијање дека се.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
go opravduvam revoltot protiv pusacite. i premnogu soferi vozat dodeka zboruvaat na mobilen, vednas se idvojuvaat so svojot stil na vozenje. samo sirenata e lekot

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Незнам дал сте приметиле ;D ;D , у темава многу нервоза приметувам од непушачи, кулирајте подолго ќе живеете.

Има и ќе има. И повеќе од тоа.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Незнам дал сте приметиле ;D ;D , у темава многу нервоза приметувам од непушачи, кулирајте подолго ќе живеете.

Има и ќе има. И повеќе од тоа.

Пијте каве, пијте тутун, а азното само ке си дое :D :D :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Денес за малце ќе згазев еден непушач на веспа, нит гледа лево нит десно...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Денес за малце ќе згазев еден непушач на веспа, нит гледа лево нит десно...

на многу дечишта им се дозволија веспи,15 години уште незнае улица да помине земал вози низ сообраќај па уште и трка,брмчи
ама џандариве богами добро ги средуваат

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
И сами убаво се средуваат, кој под кола, кој под камион... штета па после ќе го лежи некој човек.
15 години се веќе возрасни, ги гледам низ маало по 10-12 години, зарем толку им здосадија дома па решиле да се оттарасат од децата.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ме нервираат луѓево што поминуваат на пешачки,конкретно на партизанска новите семафори што се,свети зелено и црвено а простиот наш ни народ не обрнува внимание на тоа,и поминува како што ќе му текне,и после за малце ќе ме згазеа,епа ќе те згазат идиоту еден..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
mene pred nekoj den mi se sluchi edna interesna slucka so edno malo dete,neka imashe 10god nishto poveke,vozam i treba da zavrtam na levo a sprotivna lenta dete na vespata,i da go pocekam da pomine poshto toj imashe prednost,i gledam detetto zastanuva i so raka mi pokazuva da odam,a na 20/30m levo od mene policija soobrakjajci :D a detetto vo vozna zastana,i mu pokazuvam da odi poshto gledam neznaeshe koj treba da odi,a ne sakav da mu presecham patot,poshto moze policijata mene da me za*be,i policajcite vidoa deka malechkiot nee za vo soobrakjajot metez i mu svirnaa,i maliot gaas gaas na beganje :D ne se krivi decata,roditelite se za elastichno drvo

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
Два пати го прочитав ова, вториот пат на глас, за да сконтам.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
бечерва се возам вртам кај епинал, затворен патот, одам према сатот и таму затворен сатот па требаше да вртам круг низ цел град за да си одам дома .... не ми е јасно како можи да го затворат пола град за снимање филм, а другата половина е цела ископана и пак неможиш да поминиш, шо треба да се прај да местам крила на кола па да прелетам до дома ...
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Е пред 1 недела кога бев снимаа...Некои си индијанци кизнае што...

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Мартин замисли како ми беше мене секој ден до Довлеџик дури беше раскопана, од кај вртев :)
А па во иднина ко ке ја затворат од Јосифов нагоре...

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
упм брат ... сношти заспан јас, секој момент ја чекам колата да угасни за бензин и на крај затворени сите улици ... среќа стигнав до бензиска :)
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
МЕ нервираат невоспитани копилиња кои претицуваат без да видат дали иди возило од спротивната страна.Се надевам дека нема да имам пост во ‘живо‘ во темата Дешавки......
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D