Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900849 пати)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5200
Абе кое им е тоа полевање зеленило у 12 на пладне у најжешкото...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Не е лошо да се склопи една онлајн петиција...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
ако до сега некој контактирал со надлежните од град Скопје,пошто претежно на булевари е ова со водата,дај нека стаи контакт и да им се пишуваме нон стоп,да се јавуваме.иначе само на форум ако пишуваме,на тоа и ќе остане

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
konj so tamce polno pesok vozi vo leva lenta 40....ja iskinav svirkata od svirenje i pak ne mu tekna da se trgne pa go pominav i otpozdraviv so socna pcovka vklucuvajki ja pobliskata i pomlada zenska populacija od negovoto semejstvo....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Само така Нуме, кај 100% е претоварен па уште вози кај што не треба.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Мамата у сред ортоцентар на Град Скопје, Улици и Патишта, или кој год да е, шо ги јебе улиците од крај до крај и остава длабок ров пола батаљон да се скрие внатре!!!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
konj so tamce polno pesok vozi vo leva lenta 40....ja iskinav svirkata od svirenje i pak ne mu tekna da se trgne pa go pominav i otpozdraviv so socna pcovka vklucuvajki ja pobliskata i pomlada zenska populacija od negovoto semejstvo....

неможе да те чуе бе брате... песокот е изолација, а жешкото шо го пече на глава го отупува она малку што го има меѓу ушите...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
ако до сега некој контактирал со надлежните од град Скопје,пошто претежно на булевари е ова со водата,дај нека стаи контакт и да им се пишуваме нон стоп,да се јавуваме.иначе само на форум ако пишуваме,на тоа и ќе остане

Има линкови на

http://www.skopje.gov.mk/

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
ke pisam jas denes i za toa meil vo opstina i gradsko sobranie
i za kanal 5 i sitel site 4 televizii, ke pratam meil vo sovet za radio difuzija i vo televiziite sto udavija so indijci turci i spanci kade im e obrazovnata programa za mladi >:(

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Зелениов бран и не е така зелен ... Денес се уверив ...

Ne znam za vas ali jas vo sabotata od Vlae do Cento ne zastanav na crven semafor.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
^^ И не уплати лото, ех што човеќк ќе беше...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
Зелениов бран и не е така зелен ... Денес се уверив ...

Ne znam za vas ali jas vo sabotata od Vlae do Cento ne zastanav na crven semafor.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Томи на овој семафор строго 3та лента, најбрзо се чисти.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Би ме чудело овде на сликава да нема гужва, овде во шпицот од 15:00 до 18:00 се случувало да се чека и по добри 10 мин :)
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
Дур не научиш од грешките, нема да знаеш ...