Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909331 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
еднаш осудено бидејќи згазил бебенце во количка со скутерот,но татко му бизнисмен синот разгален,но кога видоја дека има тужба од моја страна,ме молеа да ја повлечам.

Епа ваквите кога ќе умрат знаеш колку ми е жал? Повеќе ми е жал кога ги бришам мушичките од таблица...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ме изнервираа точачиштана по патон до средно, да им го начукам тоа точакот у гз, да не можеш раат да се издуваш до горе, таман се израдував нема коли коа глеам точкоини еден куп по патон и возат по сред лента, мрш бре у пизду материну таму вози по крај. Или па имаше групи од по 3-4ица земале цел коловоз го фатиле, па маму ви ебам неписмено после ќе испадне јас сум дивеел со колата по водно.

Нагоре е 40 дозволено ;)
Yeah right, преку тастатура сите сме мудреци, ти да не не си ја издувавал колата нагоре, 40 си возиш нагоре и не те нервира некој кој што се шуња по сред коловоз, кај што не му е место. Немој да ме јебеш шо би рекол Кили ;D

Треба да се забрани сообраќајот за СИТЕ моторни возила од Панорама па нагоре под итно!

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
а за клецање шо прајме после?:))

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Покрај Вардар златен..хахаха

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
У парк...

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Многу ме нервира кога си возам со Скутерчево низ улица која е широка 1,5 метри и може само 1 кола да помини, па за да се тргне човек пешки што оди за да ја пушти колата мора да оди 10метри каде има поширинка, и сега ја си возам за надолу и секогаш деца 6/7 години има играат по цели денови на патот, и сега сите трчаат на сите страни за да појдат кај ширинката за да поминам јас со скутерот, а тие мислат дека е кола, наместо да се застојат лево или десно за да поминам...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
да поминам јас со скутерот, а тие мислат дека е кола,

Стварно не знам, дали е скутерот толку огромен што мислат дека иде кола или димензиите се на твоја страна... :D

Отсутен Бузуки

• Сениор
хаххаахах не бе.. Тие не гледаат кој е, само слушаат брчи нешто и трчаат....

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
uste podobro,ama i suzuki izgleda nekoe motorsite vozi.samo ne rebra nas tuka deka imal 150cc ;D

@Falanga
ostaj na vodno neka letaat,posle u sred centar ke ima trkaci

Отсутен Бузуки

• Сениор
Да со скутерот 150цц.... А иначе со томовчето ко ќе сум, тука удолница и јас го јачам од озгора, ко ќе се разбрчи се слуша во радиус од 1км... Али ќе го крениш 70км/ч за 6/7 секунди на удолницата/// го прегрева тогаш... Мора неколку пати во неделата да го загреам  подобро....    :)

Отсутен Dejan_156 alfista

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130
Да со скутерот 150цц.... А иначе со томовчето ко ќе сум, тука удолница и јас го јачам од озгора, ко ќе се разбрчи се слуша во радиус од 1км... Али ќе го крениш 70км/ч за 6/7 секунди на удолницата/// го прегрева тогаш... Мора неколку пати во неделата да го загреам  подобро....    :)
еве ги сами се откриваат тие сто возат томосцинја и брчат како да идат 200 а уствари само брчат и ги нервираат некој во собраќајот ;D ;D ;D
Djevojka može da bude sa sela,
al' auto mora da bude iz Italije! ♥

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
денес ми качи притисок Пајак возило, паркирано на сред улица, и тоа пред семафор ...

На враќање, го немаше, ама еден досе, неам поима кој му дал дозвола, паркиран на истото место ... Значи само една лента за движење, а он паркиран на неа ...

До мене, лента кои чекаат 30 секунди на семафор, и ја затворен за движење, во лента која е предвидена за сообраќај ...
А мајсторов, само што влезе во кола ...

И му свирнав ја културно, да побрза, а ѕверов си запали цигара ... Еј, на сред улица ...
Му свирнав и втор пат, овој пат малце понервозно ... Јок бе не мрда, еј на сред улица, не блокира сите ... И трет пат, ама од пети, и таман спремен да излезам од кола и да почнам да пцујам ...

И тргна ѕверов некако ....

И возам ја по него, да видам дали ке застане на семафор, па да му отворам прозорче, мајсторов помина на црвено, дали дека ја му се лепев од зади, неам поима ...

Каква се не стока зеде дозвола у пм ...

Отсутен Бузуки

• Сениор
Да со скутерот 150цц.... А иначе со томовчето ко ќе сум, тука удолница и јас го јачам од озгора, ко ќе се разбрчи се слуша во радиус од 1км... Али ќе го крениш 70км/ч за 6/7 секунди на удолницата/// го прегрева тогаш... Мора неколку пати во неделата да го загреам  подобро....    :)
еве ги сами се откриваат тие сто возат томосцинја и брчат како да идат 200 а уствари само брчат и ги нервираат некој во собраќајот ;D ;D ;D

Неее... Не бе тоа брчи многу пошто душата му е толку а јас на удолница го цедам 75км/ч и повеќе... Нормално дека ќе брчи...Иначе да не го цапаш да си идеш 50км/ч нормално си брчи исто како скутерче 50ка....

Брчи исто како на Vlatko :

За брзо брзо е 70км/ч ги развива на право, али многу се мачи до 20км/ч, а после ко ќе тргни, лета и со двајца...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
amaaaa normalno ;D ;D ;D

Отсутен Бузуки

• Сениор
2 тактно сакав да кажам....