Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910616 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Те чепна нешто или само стандардното сечење пат/застанување на сред улица/ вртење полукружно 15 минути?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Кај мене низ тесни улички вози ко ненормален нагоре па јас мораше инстинктивно десно и малку да подвлезам со задно тркало во отворена шахта  >:( По нецели две минути јас се враќам нагоре, тој истиот слегва надолу и ми сечи пат од споредна улица - готов бев да му влезам во врати, ама излезе набрзина, куртули за малку  >:(

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Племе му ебам профитерско, и ја преге имав проблем со таксиста, застанал да собере слепи путник на Перо Наков, тргам да го заобиколам, од спротива иде добро улетано Добло, таксистава трга, од страв колешкава ме фаќа за муда, враќам јас од 3 та у друга, катапулт се активира и избегнав катастрофа ;D ;D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
Племе му ебам профитерско, и ја преге имав проблем со таксиста, застанал да собере слепи путник на Перо Наков, тргам да го заобиколам, од спротива иде добро улетано Добло, таксистава трга, од страв колешкава ме фаќа за муда, враќам јас од 3 та у друга, катапулт се активира и избегнав катастрофа ;D ;D

За мењач не ?  ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Auuuuu cuore :) Pa ona ne bila ic ikonomistka tuku profesionalka. Znae kaj se parite :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
A be daj ne zezaj... Ako vozam Polo a nekoj vozi Mecka od 30000 EUR nema logika ista cena da mi se naplakja.

Razbiram ja rabotna raka ama mnogu majstori sepak gledaat kakva kola pravat i potoa davaat cena. Ajde ke se najde junak da smeni vratata i da ja ispeskari i ofarba. BTW tuka sum da pomagam so pivo :)

таква работа е сеедно дали е за кола од 1.000 или од 1000000000000000000000000000 евра.... работата е потполно иста... не ли свакаш? изгледа ти си ептен одамна излезен од МК... работите малку се сменија... за пиво не ти работи никој... ни штраф нема да ти заштрафи никој за пиво... треба да ти е некој близок или д ти должи услуга па за пиво да ти направи било што...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be druze te razbiram ama znam deka ako dojdes so Mece i so nekoja druga kola kolenjeto na sarski jagninja vo fakturata e razlicna cena :))) Sepak koj vozi Mece ke si plati i za solena rabotna raka...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
A be druze te razbiram ama znam deka ako dojdes so Mece i so nekoja druga kola kolenjeto na sarski jagninja vo fakturata e razlicna cena :))) Sepak koj vozi Mece ke si plati i za solena rabotna raka...

тоа зависи од твојот избор на мајстор... имаш мајстори со различни цени... за една иста работа ке најдеш мајстори со различни цени... ама тој што ке ти даде цена за таа работа него му е сеедно дали ти е евтина или скапа колата... него толку му кошта... ти велам јас, сменети се работите... не си инфрмиран.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Aman be druze. Toa vo cela Evropa otidi so nekoj star Golf e edna cena ama so nekoe novo Audi ke te oderat.... Ako taka rabotat sekoja cest.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Така работат тие што сакаат да те заебат, во целиот свет. А тие што несакаат имаат други мерки.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ме изнервираа точачиштана по патон до средно, да им го начукам тоа точакот у гз, да не можеш раат да се издуваш до горе, таман се израдував нема коли коа глеам точкоини еден куп по патон и возат по сред лента, мрш бре у пизду материну таму вози по крај. Или па имаше групи од по 3-4ица земале цел коловоз го фатиле, па маму ви ебам неписмено после ќе испадне јас сум дивеел со колата по водно.

Отсутен otrakan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 281
не се тие криви туку државава е шо нема патека за велосипеди
;)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
Aman be druze. Toa vo cela Evropa otidi so nekoj star Golf e edna cena ama so nekoe novo Audi ke te oderat.... Ako taka rabotat sekoja cest.

Работна рака во сервис ти е иста, сакаш поправај голф 2-че, сакаш поправај голф R32 ...

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
Не ме изнервира туку слатко ме насмеа, возач на автобус од Транскоп...
Поради асфалтирање на главна улица, сообраќајот е пренасочен по споредни и тесни улички. Возам цело време зад автобусот, го чекам на кривини зошто не може да влезе одеднаш и стигнуваме до место каде патот е поделен на две ленти на средина со дрва. Тоа е некој си 2 - 30 метри и одам јас во левата лента за да влезам на крајот пред него да не ме чади и да не ме забавува. Кога ме виде дека тргнав таму и тој гас до даска на автобусот и камиказа влегвање во кривината да не влезам пред него, а автобусот полн луѓе. Ако идеше некој од спротива очи ке му истераше.  :) Јас фино лепо си се поднасмеав си подзакочив и полека повторно зад него... Какви се будали има тоа е чудо.  :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Не ме изнервира туку слатко ме насмеа, возач на автобус од Транскоп...
Поради асфалтирање на главна улица, сообраќајот е пренасочен по споредни и тесни улички. Возам цело време зад автобусот, го чекам на кривини зошто не може да влезе одеднаш и стигнуваме до место каде патот е поделен на две ленти на средина со дрва. Тоа е некој си 2 - 30 метри и одам јас во левата лента за да влезам на крајот пред него да не ме чади и да не ме забавува. Кога ме виде дека тргнав таму и тој гас до даска на автобусот и камиказа влегвање во кривината да не влезам пред него, а автобусот полн луѓе. Ако идеше некој од спротива очи ке му истераше.  :) Јас фино лепо си се поднасмеав си подзакочив и полека повторно зад него... Какви се будали има тоа е чудо.  :)

bas poradi vakvi raboti posakuvam da imam nekoj si 200-250 konji pod hauba ;D