Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2908948 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен passanger

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 431
  • [O__o]===[][]===[o__O]
deneska od takt me izvadi veke tret pat e kako nekoj me casti so grebanica na parking tolku slepi luge da ima i nepismeni koj im dal vozacka
denes standard procedura jas na rabota kolata na parking za nakaj doma 20 cm grebanica so vdlabnatina na vratata koj konj bese sve mu ebam
Сите шмркаат , никој не е настинат ?!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Жена некоја 100%, бившата комшика/пријателка со жена ми, маме и еба на Алфата, отвара врата лупање у врата и оп вдлабнатина. Да и го вдлабнам со се јајца.

Ваљда не го читаат форумов ;D ;D ;D

Отсутен passanger

• Јуниор
  • **
  • [O__o]===[][]===[o__O]
ako ja kaznuvas komsikata vikaj i jas da ja kaznam hehe bidejki jas ne go znam vinovnikot vaka da se isturam na nekoj
ili e zena  ili e nekoj slep penzioner  koj kako parking senzori korsiti lupanje u nesto za da znae koga e dosta
a mozda e i nekoj specijalec so krs golf kako muvi bez glavi se

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Mene karsi Ramstor mi bese parkirano poloto i go najdov so vdlabnata predna vozacka vrata. E pa sega mi e krivo ama so 25 EUR (cela nova vrata od Veleshta) i problemot se resi :). Sega toa e ama ako go fatev ke mi ja isfarbase celata kola :). Beter sum nego ramkovnite.

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Бугар, си сакал беспари да пројдеш у тоа тесното паркингче. За 25 евра се едно 20 саати паркирање на плаќаќки паркинг, и + трошокот до Велешта.

:)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be bev parkiran na parkingot zasto bev da posetam bolen prijatel i tuka zivee. I sekako si plativ be parking. A do Velesta bese za dzabe idenjeto osven izguben den ama so drugar mi Isljam i bratuced mu Kaba - se pravi top deal tamu. Bez ramkovni ne smees da vlezes...

Baska nafta gratis mi dojde :)

Отсутен passanger

• Јуниор
  • **
  • [O__o]===[][]===[o__O]
dobro e kaj tebe sto samo vratata kaj mene pred dva tri meseca po stopot od leva strana i uste ednas posle pranikot od desna sega ke i treba celosno farbanje zosto e reseto .kolku bi fatilo sto mislite cela kola farbanje plus saniranje na povredive

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be uzas :( sto zboris be !

Kuti so 25 EUR pominav. Uste da ja montiram vratata (Mi baraat 100 EUR za peskarenje i farbanje na novata vrata - abe ludi li se oni NE VOZAM MERCEDES ili kola od 2011 tuku od 1999)...
Nenormalen svet

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Е па треб во бугарија по аутоморгите да појдеш, па врата со оригинал боја ко` твојата да си избереш. Уствари, однеси ја во бугарија на фарбање оваа.. пошто веќе си ја купил, зошто да стои така.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be sve e ok ama vo Velesta so Kaba e podobro.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
A be uzas :( sto zboris be !

Kuti so 25 EUR pominav. Uste da ja montiram vratata (Mi baraat 100 EUR za peskarenje i farbanje na novata vrata - abe ludi li se oni NE VOZAM MERCEDES ili kola od 2011 tuku od 1999)...
Nenormalen svet

друже.... работна рака си е работна рака... пескарење си е пескарење, 200 грама боја си е 200 грама боја... и сите тие се исти и за фичо и за јагуар... сеедно е ти е дали е за полото или не...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be daj ne zezaj... Ako vozam Polo a nekoj vozi Mecka od 30000 EUR nema logika ista cena da mi se naplakja.

Razbiram ja rabotna raka ama mnogu majstori sepak gledaat kakva kola pravat i potoa davaat cena. Ajde ke se najde junak da smeni vratata i da ja ispeskari i ofarba. BTW tuka sum da pomagam so pivo :)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Ти е*ам то таксисто глуп ! :@%&%&&@