Толку се нанервирав што ми е еба дремката и се напунив сеа со нервоза у курац и надлежни и паркинг и општина и се. Се враќам сеа пред 10ина минути и стандард шема нема паркинг, ама ептен најептен нема паркинг, ни на 5 минути од дома. Другар ми југото не го вози и му стои на едно место и од левата страна на југото убаво си се паркирале ама од деснава еден со мерцдес се напраил многу паметен и се паркирал косо(а цел паркинг се паркира гаражно, тие у средина паралелно) и викам ај кје се набутам иако имаше кнап место ама кнап место за смарт. Осетив дека го допрев браникот на југото на другарчево и вика ми пукна филм зашто за 2 сантима не влегов. Ај не е стршно малку мрља од неговата пластика не се познава се вади со полир паста и барам, кружам, вртам по паркинзи, трошам бензин и сва среќа еден искочи и викам ме боли курот се паркирам тука пошо неам како да си идам дома(на толку малку парикнг место опшитанава им доцрта 4 места на таксистиве и им ги обележи). Кулминација нагазуем срчи од флаша и искачам, тој до мене такситот ми вика не ли ги виде, му викам да бе у темницава сигурно, па ми помогна да ги проверам гумите да не се збрцало некое парче и ги расчистивме големи срчи пред кола(среќа сум ги промашил тие) за да не не ги видам утре па да ги згазам. Да биде целава нервоза поголема вчера на врата од влезот остаиле од општина писменце, дека ги молат станарите да не паркираат на тротоарите и тревнатите површини и дека сообраќајната полиција и пајак службата ќе вршеле конторли. Па пичкави матер неписмена селско-штабска смрдено партиска, абе и тревнати површини и тротари се зафатени со паркирани коли и пак нема место бе маму ви ебам лоповско, мислат направија 2 паркинзи и го решија проблемот и уште ќе казнуваат што неам кај да си ја остаам колата за да си идам дома. Капак на се има 4ри коли на кои што стои ливче се продавам, утре кој не иде да му ги запали ќе му ебам и коли и све, нека иде плац нека си купи, нека му ги дигнат со пајак него прво ти ебам државата глупа ти ебам.
edit: малце се издував, боље е сеа почна пак да ми иде дремка, фала на пажња