Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903304 пати)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Ме нервираат консуматорите на благодетите на слаткарница Палма, локација бул. Јане Сандански, пичка му матер, идете од позади имате паркинг.
Не ги заборавај и "фраерите" кои седат во Happy тие прават поголема гужва.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Кај си бе Matej, пред некој  нед сакав да те пишам у темата го нема форумашот.

не ја заборавај темава

http://forum.carclub.mk/index.php/topic,3274.0.html

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
Ме нервираат консуматорите на благодетите на слаткарница Палма, локација бул. Јане Сандански, пичка му матер, идете од позади имате паркинг.
Не ги заборавај и "фраерите" кои седат во Happy тие прават поголема гужва.
мислиш на тие што паркираат на булевар?многу се курчам кога ќе видам паркирани коли таму кај автобуската,цел сообраќај го ебат

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Таму често се пие и најскапото кафе. Често има џандари, а неколку пати и по 3-4 пајака од еднаш работеле.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Таму често се пие и најскапото кафе. Често има џандари, а неколку пати и по 3-4 пајака од еднаш работеле.

така беше на времето пред бисер... па се реши проблемот... ке го решат и таму...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ех сеа па и вие, скупо им е на фраерите да паркираат позади хепи, зонско е таму ;)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
I tamu e zonsko. Aman vise od ovie nekadarnici vo gradskata vlast. Cel grad uste malce zonsko.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
I tamu e zonsko. Aman vise od ovie nekadarnici vo gradskata vlast. Cel grad uste malce zonsko.
Не уште малце него цел е зонско...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Само Карпош не е :D :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Ех сеа па и вие, скупо им е на фраерите да паркираат позади хепи, зонско е таму ;)

не е зонско...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Гледам имаат таму некои табли за налепници незнам што... дај појасни како иде да знам да не се зацепам кај што не треба па да си ја зимам колата од под железничка.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Не уште малце него цел е зонско...
ново лисиче не е зонско... ама здравје... како тргнало ке биде и тоа >:( >:(
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464

не е зонско...
Позади Happy е зонско гарант ;)
Кај си бе Matej, пред некој  нед сакав да те пишам у темата го нема форумашот.

не ја заборавај темава

http://forum.carclub.mk/index.php/topic,3274.0.html
Мала пауза имав нешто обврски на факс,но се враќаме во форма :)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Гледам имаат таму некои табли за налепници незнам што... дај појасни како иде да знам да не се зацепам кај што не треба па да си ја зимам колата од под железничка.

Каде поточно? Можда ни јас не сум видел. Мислам дека од рузвелтова па до ѓорче нигде нема зонско.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Толку се нанервирав што ми е еба дремката и се напунив сеа со нервоза у курац и надлежни и паркинг и општина и се. Се враќам сеа пред 10ина минути и стандард шема нема паркинг, ама ептен најептен нема паркинг, ни на 5 минути од дома. Другар ми југото не го вози и му стои на едно место и од левата страна на југото убаво си се паркирале ама од деснава еден со мерцдес се напраил многу паметен и се паркирал косо(а цел паркинг се паркира гаражно, тие у средина паралелно) и викам ај кје се набутам иако имаше кнап место ама кнап место за смарт. Осетив дека го допрев браникот на југото на другарчево и вика ми пукна филм зашто за 2 сантима не влегов. Ај не е стршно малку мрља од неговата пластика не се познава се вади со полир паста и барам, кружам, вртам по паркинзи, трошам бензин и сва среќа еден искочи и викам ме боли курот се паркирам тука пошо неам како да си идам дома(на толку малку парикнг место опшитанава им доцрта 4 места на таксистиве и им ги обележи). Кулминација нагазуем срчи од флаша и искачам, тој до мене такситот ми вика не ли ги виде, му викам да бе у темницава сигурно, па ми помогна да ги проверам гумите да не се збрцало некое парче и ги расчистивме големи срчи пред кола(среќа сум ги промашил тие) за да не не ги видам утре па да ги згазам. Да биде целава нервоза поголема вчера на врата од влезот остаиле од општина писменце, дека ги молат станарите да не паркираат на тротоарите и тревнатите површини и дека сообраќајната полиција и пајак службата ќе вршеле конторли. Па пичкави матер неписмена селско-штабска смрдено партиска, абе и тревнати површини и тротари се зафатени со паркирани коли и пак нема место бе маму ви ебам лоповско, мислат направија 2 паркинзи и го решија проблемот и уште ќе казнуваат што неам кај да си ја остаам колата за да си идам дома. Капак на се има 4ри коли на кои што стои ливче се продавам, утре кој не иде да му ги запали ќе му ебам и коли и све, нека иде плац нека си купи, нека му ги дигнат со пајак него прво ти ебам државата глупа ти ебам.

edit: малце се издував, боље е сеа почна пак да ми иде дремка, фала на пажња :D