Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2904067 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
me nervira komsikata koja ja parkira kolata na sred ulica i treba da iskacuvam ivicnjaci. mislam deka eden den ke i ja izgrebam stranicata namerno

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Сакаш да ти го дадам Кадетот па да ја учукаш head on за памет?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Aman be falanga. Pa i Kadetot e kola. Greota e da si ja krsis zaradi nekoj nepismen vozac.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
И Кадетот се сложува со мене, така да нема грев во таа работа не се секирај. Он е сега при крај на животот (освен ако некој не го реставрира) па сака да проба работи што не ги направил до сега...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Pa nema vrska sto e star. Bitno e deka se vozi. Veruvam deka eden den Gospod ke ti dade vreme i zelba da go restavriras. (Pari veruvam ne se problem). Sepak taa kola si ima istorija zad sebe i toplo bi ti preporacal da ja izmies i zacuvas vo nekoja garaza za podobri vreminja (proekt za restavracija). Bi te poddrzal vo ovaa ideja. Greota e da se mava.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Pa nema vrska sto e star. Bitno e deka se vozi. Veruvam deka eden den Gospod ke ti dade Pari da go restavriras. (vreme i zelba veruvam ne se problem). Sepak taa kola si ima istorija zad sebe i toplo bi ti preporacal da ja izmies i zacuvas vo nekoja garaza za podobri vreminja (proekt za restavracija). Bi te poddrzal vo ovaa ideja. Greota e da se mava.
Да те поправам....

Иначе голем дел од најубавите спомени во животов ги имам во присутство на кадетот или од места каде сум одел со Кадетот. Во Љубљана колегите од Даталаб ми правеа Кадет парти во 2005-та година. Тогаш кадетот беше 38 години стар и во совршена возна состојба.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Sopstvenici/cki  na dzipovi so 100 ka profil guma i trkala visoki do mojot retrovizor koi se korkaat da se potkacat na pola peda trotoar da se razminat so mene.
Ajde, koga sum so Jugo , ne gubam vreme jas se pentaram. Vo sprotivno teram inat i ima razmena na socni zborovi pri razminuvanje..;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Jako jako

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Денес видов нешто што мислев дека нема никогаш да го видам - Смарт паркиран дијагонално на две паркинг места.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ме нервираат консуматорите на благодетите на слаткарница Палма, локација бул. Јане Сандански, пичка му матер, идете од позади имате паркинг.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Значи ме нервираат дебили, кои седат во кола дур нивната сопруга разгледува злато во локалната златара, која е на 2 метра од мајмунот кој паркирал на улица, во лента за движење, и седи во кола, дур му свират 20 коли зад него, а него мува не го лази ...

Идам од спротива, и намерно се буљам во него, као, дали е могуѓе да не сфаќаш дека си блокирал цел сообраќај, само ради тоа што жената твоја е мрза и не сака да пропешачи 50 метри ...

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Тоа ти је прилика да Кумановац кој се вратија од Авганистан, да се покажуе низ Куманово, себе, авто и дека супруга купев злато. :)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Ima sekakvi. Da se pokazev deka kupuju ljudi. A be sto izigrava on..

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Тоа ти је прилика да Кумановац кој се вратија од Авганистан, да се покажуе низ Куманово, себе, авто и дека супруга купев злато. :)

Да беше Авганистанац, ке беше паркирано BMW 530d E60 црно, а не Голф 4 TDI ..

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
За малце ќе заборавев, еден таксиста така ми се убаци денес да просто неможам да опишам со зборови, среќа му беше отворен прозорот и поминувајќи го со големи букви се изразив НЕ Си САМ СЕСТРУ Ти ЕБАМ !