Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903079 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
gledas ne mi tekna,a i onaka jas pominuvav so motorce preku pesacki,mozev na suvozacko da go oteram ;D

Ејјјј, како ме нервира кога некој со моторче проаѓа на пешачки.

da da ocekuvav nekoj i ova da go pise,si cekam ne se brzam koga pominuvam na pesacki i sekogas se naogja nekoj sto ke me pusti posle 5-10 sekundi,digam ruka i zavrsena rabota :)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Жени шофери што така не знаат кај тераат, плус со цигарата в уста -.-

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Со 50 кубика моторче е дозволено на пешачки :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
^^ Дозволено е дур не те начека некој со цефка...

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 137
А ова? Тип застанува со колата на улица, пушта 4 трепкачи ... јас го гледам, си викам овој ќе паркира најверојатно.. но!
иде до багажник, го отвара, вади една кеса ѓубре, и се упатува до блиските контејнери.
Колона позади, свират, нервозно чекаат, а него мува не го лази, дури и пцуе што го реметат во неговиот ритуал.

Е тоа ти е.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Веќе 2-3 дена ништо не ме нервира во сообраќајов..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Кога не искачаш, така е.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Најдобро е..Автобус до факс и назад,и само домче..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Подчукни ја малце. ;D

Во предница или во задница да ја чукне? :D
Задница нормално ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
^^ Дозволено е дур не те начека некој со цефка...

uste ne si gi videl manite i prednostite na skuter,ednostavno ke posakuvas da imas tokmak do tebe i da smackas cela kola,po moznost taksist

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Me вадат од такт луѓе кои отвараат врата БЕЗ да погледнат дали наидува кола или не ....
Ме нервираат луѓе кои СВЕСНО, во тесна уличка паркираат на коловоз, и си идат да си бркаат работа,  а ти треба да чекаш да поминат возила од спротивна насока, за да го зајдеш ...

И ме живцираат луѓе, кои кога ке има веќе паркирана кола, која пречи во сообраќај, ке се паркираат од спротивна страна само карши креирајки тесно грло, на исто место како претходно паркираната кола и ке блокираат цела уличка ...

Отсутен nsx-r

• Легенда
epa sega vidi koja steta moze da ti ja nanese nenadejno otvaranje vrata na motor

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Неколку пати ќе видев ама се за малце кочам :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
А ова? Тип застанува со колата на улица, пушта 4 трепкачи ... јас го гледам, си викам овој ќе паркира најверојатно.. но!
иде до багажник, го отвара, вади една кеса ѓубре, и се упатува до блиските контејнери.
Колона позади, свират, нервозно чекаат, а него мува не го лази, дури и пцуе што го реметат во неговиот ритуал.

Е тоа ти е.

Тој бил културен, а замисли ѓубрето да го фрлел на улица или пак од прозор директ во контејнер од движење? А има и таква стока...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
И ме живцираат луѓе, кои кога ке има веќе паркирана кола, која пречи во сообраќај, ке се паркираат од спротивна страна само карши креирајки тесно грло, на исто место како претходно паркираната кола и ке блокираат цела уличка ...
This. :(