Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2633704 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
:D :D :D :D

Све будали. Чоекот мака има :D :D

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
доста бе ме изреметивте  :) ја паракирам попречно на улицата  ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Епа сеа така е редот,и ние нејќеме ама мора.  ;D ;D

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
ах ах ај ај ке реметам и јас ке ми дојде и мене редот ;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Сабајле вози пред мене едно BMW 95 - 96 годиште, го гледам опнал издувче, гуми 2 пати пошироки од пропишаните, си викам ќе падне трка. ;D

Таман се исправивме на мост близнак и се тргна у десна лента. Тотално ме разочара. Тоа ме изнервира денес во собраќајов.

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
Сабајле вози пред мене едно BMW 95 - 96 годиште, го гледам опнал издувче, гуми 2 пати пошироки од пропишаните, си викам ќе падне трка. ;D

Таман се исправивме на мост близнак и се тргна у десна лента. Тотално ме разочара. Тоа ме изнервира денес во собраќајов.
Кај ти со БМВ ќе се пушташ :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Ја насабајле целиот пун со кофеин од дуплата утринска доза, само чекам предизвик.

Ко се враќам од работа крузам у 5 -та на 1700 обртаја ;D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Утре ќе кружам од таму за на работа  ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Немој! Мартин им избега, сега уште Куоре и крај ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Баш би сакал да се пробам со нуклеарниот комарац.  8)

И така друг никој нема муда.  ;D ;D ;D ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Pred nekoe vreme...
Autokomanda semafori. Nervozno zastanuva nekoj do nas i turira ko nezdrav.

Jas i drugar mi:

On:

Pred da se zapali zolto ovoj trga pred nas...na crveno!

Kaj kluckata Kontinental go stigame, go pominuvame i sto da vidam na negovo zadno sediste.

...toa ti e.

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Недеља, проклета недеља...
абе цела недела, не знам што му е на луѓево...

многу ме лутат...
го чекам да помини да не му го сечам патот, а полека полека, и на крајот си врти в уличка без жмигавец и јас испаѓам морон што сум го чекал толку време да помини...

правам маневар на улица за да си го оправам патот наназад, а едно детиште таксист го гледам фаќа кривината и се сили на кај мене ко небате возот ќе му побегни... И на 10 цм од мене кочи нервозен ми се сврти и почна нешто да ми мумла...
....Ами пингвин еден, не гледаш дека вртам, плус тоа џган луѓе беше по улицата. Шо да и направам в раце да ја кренам?  Шо опинаш ко в бечви ко нема пат да поминиш... море глуп народ...  Малце толеранција бе луѓе! Ископани се сите улици во градов , кај да одам, да летнам?...
Ама барем му изнакажав се по список до 4то колено уназад...

Друго...
субјект: две кокошки
објект: Мерцедес А
локација: кај мене пред порта...

во 7 летам за на работа забаен , таман да да ја изнесам од двор глеам на ретровизор 2 гуски,  паркира колата пред порта кај мене, заклучува си заминува...
ами тупа една, шо си викаш, шо сум ја отворил портата, можи ќе и проветрувам на колата...
И ај јас барај ги во тоа амбулантата до мене...
И ГИ НАЈДОВ :o добро и викам, колава овде се остава? - Абе, рече, за една минута бев...
Среќа нејзина што не беше стариот место јас, тој одма ќе и ги направеше панделки брисачите...  :P

и тоа не е се... продолжува...
Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Сабајле за малце ќе се зденеше у мене црвена сеат кордоба. Али ја си бев крив, се убацував од Огњан Прица на Бихаќка, лошо ја проценив кордобата у која лента се наоѓа. Испадна дека е во десната, среќа не беше улетана. Дигнав рука побарав прошка ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Сигурно сочно те опцул,и кога си дигнал рака рекол да му падне раката. ;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Не бе женско беше. Се укочи целата, ја до подвожњак веќе стигнав она уште не беше мрднала. После кај Браќа Рибар ме стигна застана паралелно со мене и ме поздравува, а згодна беше у уста ја е*ам. ;D