Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2908127 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
А бе што не сум пробал...
Само божја работа помага, Ќутек...Пошто ќутекот е од господ излезен :)))
И тоа не со раце за да те болат :)))))
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Moре пази да не ти дојде некој бацииии

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ме изнервира состојбата на паркингот синојка у 3 саат коа се вратив. Ебано место немаше па си се паркирав кај што стојат таксистите, што ги ебам ќе ги сечам.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Lekot e GARAZA ! Koga se vozi nova kola ubavo e da se pomisli i na toa. Barem ima garazi za rentanje eden kup. Sto se 50 EUR a mirna ti e glavata.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
^ Имам претходно напоменато, дека во Ново Лисиче, каде што живеам, нема опција за гаража, нема гаражи, туку има солиден паркинг простор кој што до пред 2-3 години беше сосема доволен, додуша и сега е доволен доколку го користат станарите, ама шетаат луѓе, идат по гости, ќе докупи некој уште една кола и тоа е тоа. Кога се градело и праел паркинг во 80тите можело фудбал да се игра по паркинзи, сеа не можеш игла да фрлиш. Ама добро е, општинава се заангажира, почна да проширува дел од паркинзите низ Ново Лисиче, така што се надевам дека во блиска иднина ќе има повеќе простор. Уште една глупост е тоа што често се дешава, 2-3 коли да се лошо паркирани и да имаат зафатено место за 5 коли.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Auuu pa vo Novo Lisice e stalno problem za parking. Iskreno izbegavam da se zamaram so baranje parking, epten e bezveze. Najdobro e zemi materijal i naprai si edna garaza za tebe (na divo) pa koj saka neka ti vika, ili organizirajte se 10-20 dusi i napravete si garazi. Posle ke si gi legalizirate i top ke Vi bide.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
e  oj kaj Riki (gazdava kaj sto sum pod kirija) parkiraj ednas pa dali ke parkiras pak,... xD
ke gi brkas vo vardar tablicite xD

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
Moре пази да не ти дојде некој бацииии

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ovoj со стомачето пере шајбни :):):)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
ee da so kruznie, skros ne pismeni se pa ke izmaa nekoj den nekogo namerno ne zastanuva, ko ke mi dojt za remont autoto poa neka go prajt posle toj epten nepismen narod sme .. a i va na partizanska na sekoi 20 metra semafori pesacki,.. ene onde tc skopjanka kolku prakticna rabota e podvboznjakon... neka zemat primer od tuka...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Другарче што кажуваш уствари? :S
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Хахаха, дојди девојко ја богат сум имам агенција за ебезбедување то носам у салон кола да ти купам

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Posle toa ja prais devojkata tvoja robinja za navek :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ќе испереш ауто, ќе го светнеш ко од фабрика, и највише шо ме нервира кога ќе наидам на некој поток. Шлапаница до ретровизори.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Ili posle perenje kola OBAVEZNO VRNE :) :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
eee mamicata da im ja ebam na site sto vozat stari produizduprokuvani dizeli stari 30+ godini