Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3288061 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Тоа ми беше прашањето и го добив одговорот,фала многу Члинк :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Значи велешанецов од цел паркинг празен мораше овде да паркира и да го затвори паркингот.

Неверојатна работа.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Мозак! не мозОк, него МозАк...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Baska i patekata za pesaci ja zatvoril,ama mercedes vozi mora da se pokaze inace dzabe dosol vo skopje

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Мене ми изгледа и ко да го бутнал стубчето баш он. Али у секој случај има место и да излезат и да влезат на паркинг.

Отсутен nsx-r

• Легенда
Мене ми изгледа и ко да го бутнал стубчето баш он. Али у секој случај има место и да излезат и да влезат на паркинг.

ima,ama ne e vo toa poentata ima tolku mesto on bas tamu, ako ima istovremeno vlez-izlez od parking zosto da se ceka

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Ево рецимо да паркира позади моторчево, мислиш ќе може да излезе тој со ибицата или било кој друг. У секој случај неам преглед на цел паркинг.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига

Не, стубчето е едно метро понапред. Од паркингот влегов и излегов самојас со спаркот без да се качам на тротоарот а позади моторот секако може да се паркира и плавуша да ја вози Ибицата ќе излезе без проблем.

Во конкретниов случај господинот нема ОСЕТ за општествено живеење.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Во конкретниов случај господинот нема ОСЕТ за општествено живеење.

Господинот го заболе за ОСЕТ-от за општествено живеење...
Кај мене немаат ОСЕТ за сопствено живеење, а камоли за општествено...
Конкретно завчера ја фарбав оградата, и доаѓа комшиката и со кола се паркира а бе до нога ми застана...И ја си фарбам и ме глеа и ми вика: Нема да сметам? Викам мене не ми сметаш, ама од четкава што прска цела хауба и шофершајбна ке ти се направи со бели точки (возат нова Корса, златна боја)... И само мутаво ме погледна и си отиде ?!?! WTF ?!?!
И толку...Ја заболе неа што ке и се испрска хаубата и шофершајбната, а ја мрзеше буквално 10 метра подоле да си паркира...
А па и мене ме заболе за нејзината кола...Фино и реков ама јбг-а...
И планирам покрај ограда да си набијам цевки и да ги поврзам со ланец...90% од времето морам да одам и да ги викам од дома за да ги тргнат колите за да можам да влегувам дома...Усул да се нема, незнам...И не ги ебам 2% више...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Со оглед дека преге една кравурдина ми блокираше приод у двор, тотално те разбирам. И знам дека неможеш цела нервоза да ја искажеш писмено. Мислам човече но комент, какви не само кретени газат по земјава. Пизда и матер, 30 мин ја чекав.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Вие у куќа што сте, си имате барем нон стоп место и не треба да го вртите цело маало за паркинг. Не сте го осетиле бедот у 3-4 сабајле да врне и пошто немаш место каде што нормално си се паркираш, треба да се паркираш на 5 минути пешки од дома.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Кими тоа е така зашто 90% од луѓето гаражите си ги користат за чување расол и туршија место за колата, или па воопшто не купуваат гаража.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
кај мене нема гаражи, има доста голем паркинг простор, ама у задњиве година-две, почна да стануе многу т'нка работата, сите имаат по две коли и толку е, се почесто, се паркирам на тревната површина или на тротоар, пошто нема каде.

Отсутен nsx-r

• Легенда
кај мене нема гаражи, има доста голем паркинг простор, ама у задњиве година-две, почна да стануе многу т'нка работата, сите имаат по две коли и толку е, се почесто, се паркирам на тревната површина или на тротоар, пошто нема каде.
Da se parkiraat site kako sto treba sigurno ke ima barem 30%povekje prostor samo rabotata e sto gleda deka ima mesto za 2 koli ama majstorot gi zafakja 2te i ic ne mu cue

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
мене не ми е јасно што туку градат згради кога нема паркинг...