Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2634024 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43723
  • Il Moderatore
Ова е за васпитање, не е за сапонија осјек :) А и не бирам по раса, ако сака и циганче нека е :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
E богами јас сабајле го цепев моторот... колку што иде :) 60-65 кмч :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Симо пендраков гумиран е? Јас сум видел метални само ова е подобро ако има да се земе еден :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43723
  • Il Moderatore
Sportex ќе ни` каже, има и карбонски, тие се за тјунинг скутерџии :D :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
ma nikoj epten retko koj znae da vozi ni skuter nit kola,cesto se vrtam niz ulicive i koga ke vidis ustvari nasive vrska nemaat od vozenje nekade okolu 70%

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Ропачиште, кај се бута меѓу коли па уште силен. Штета што не го подфати подобро.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Вчера ... на раскрсницата кај саем, идам од Керамидница, и вртам лево према Аеродром и го бркам семафорот да го го фатам... и влагам со поголема брзина, ама поминала цистертна и го намокрила коловозот... и тука од тоа мрсните бои, коа почнав да се лизгам према тротоарот... и среќа гумиве фатија убаво... и контра на волан, без кочење... ја исклизав цела кола... а во споротивните ленти, коли чекаат да идат према кружниот ток...  јас се изненадив како, ја издривтав, колава.... за секоја среќа топ поминав

Отсутен nsx-r

• Легенда
refleksi,iskustvo... srekja sto ne si bil so motorceto :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
А со моторчетто на бев... на гз ке се лизгав :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Со моторчето ваљда знаеш колку држи, ја на мокро со кинезот вртам со 15 на саат посебно на фарбаното.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10462
денес сите семафори ги фатив на црвено... и викендов сокче ќе пија...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Поминати 50-60км низ град,нервен слом добив од заспани возачи
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Уморен човек многу порелаксирано се однесува во собраќај.

Отсутен nsx-r

• Легенда
Уморен човек многу порелаксирано се однесува во собраќај.
tocno ama umoren covek zaspiva na volan isto taka