Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2633701 пати)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
Троши
Дими
Иде, за идењето е малку дискутабилно :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Само мечка бајо мој. 90% од стариве Мерцедеси се вакви. Кај мене нем ани ЕГР ни ДПФ ама нема ни чад ни ништо, ова е катастрофа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
„За тие пари Мерцедес ќе воз...“ Ја гледаш табличката? Апла тој муабет е, наместо да земе Фиеста 1.25 бензин, земал Мерцедес. Другите параметри на овие две коли ги оставам на слободна проценка.

Овој веќе го поминал својот животен век.Сигурно има над 500Ккм...
А и тој можи да биди испрацен,ако се сака и ако се вложи во замена на потребните делови.
Ајдееее што кажа, 500к кога имал овој ние уште не бевме Северна.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10462
Ако имат фиста 1.25 шѕо чадит, може и таква да земиме :)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8695
  • Пичлеме
Денес не ме изнервира, ама во петокот и во неделата :)

На Плетвар, затоа што нели се обидуваат да зашлакаат нешто со асфалт, на еден дел се регулира со семафорчиња.
Во петокот за накај Битола редица километарска, пооди 100 метри па застани. И така едно 40 минути. И конечно ете ме зад семаворчето, пред мене 3 коли.
И батка со тест црвено Пежо 308, поминва покрај редицата назад, од којзнае каде и се натопоре пред мене... секако немав енергија после 40 минути тргни застани и на минута пред поминување да се расправам со некој абортиран идиот. А можи и ќотек да извртам оти не мојш да знајш шо идиот ќе излези, не сум најјак на свето :)
Сите ние останати затуцани сме, тој најшанкуре.
Нејсе, на враќање во неделата, во обратната насока, за среќа без застој стигнав до семафорчето, пред мене 6 коли, на семафорчето одбројува 3 минути.
Милина, 3 минути за разлика од 40 од петокот.
Ете позади 2 коли зад мене, BMW X5 заминува, пошто нели ние пак затуцани што ќе чекаме цели 3 минути, тој најшанкуре.

Ми текна на видеото:

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6450
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
И, се блокира сообраќајот?

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
За среќа не, немаше возила од спротивната насока.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6450
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Видиш во право беше со џипот чоекот, тој од повисоко гледа, подалеку.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
Е да, не за џабе се рекло „Брат брата не рани, ама Џипо е повисок“ :)

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2749
  • Слобода или смрт
Me nervira sto 1.0 i 1.2 tricilindrasite stanaa normalna pojava po salonite i lugjeto toa go prifakaat. Nemoze saglam kola da najde covek. 30k evra e edno kaskai so 1.3 motor. Kakvi glupi vreminja dojdoa da nemozes da se nacudis.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
Me nervira sto 1.0 i 1.2 tricilindrasite stanaa normalna pojava po salonite i lugjeto toa go prifakaat. Nemoze saglam kola da najde covek. 30k evra e edno kaskai so 1.3 motor. Kakvi glupi vreminja dojdoa da nemozes da se nacudis.
Да не си преспал едно 10 години со муабетов?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Поголем проблем е што бензинци нехибрид се ставаат во поголеми коли и сувови, после се чудат луѓето од каде им трошат колите.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Доста од хибридите имаат кс само на хартија,перформанси исти како нехибридите во голема шасија.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Верувај, 1.0 Турбо бензинец е жив благослов ако не си тркач. Фино иде, малку троши а проаѓа 250.000км ко ништо. Ништо друго не ти треба.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3015
Зборува и за 1.0 екобуст

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2217
Ecobost cls