Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900831 пати)

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Имаш:

- луѓе што не им е гајле кој што јаде во нивниот автомобил; и
- луѓе што тепаат ако отвориш некаква храна внатре.

Со децава се воздржувам секој пат и урлам по нив како Блек Стена, ама дој внеси бурек(кој содржи 200мл зејтин) во Јеткослав па да те видам како ќе излезеш...

ПиЕш: Пропуштивте битен момент дека јогуртот е ѕидарски. Барем да беше мало шише, стопанему!
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Пред некој ден еден на семафори во нов Мустанг што брмчи јадеше бурек и пиеше 0.5Л Бучен Козјак јогурт.

Мене искрено ова ми е за почит, не се препичава сопственикот туку си ги тера мераците кои си ги терал и пред да има поскапа кола.

Ако некој од вас рече дека ќе ви се одјаде бурек со јогурт откако ќе стекнете поголемо богатство, лажете ко премиер.
Ама муабетот е на место, кој му е гајле јас што јадам у кола, и јас сум јадел чипс/тост/ кроасана и моја кола, после една правосмукалка и како нова е 😁
 Во туѓа кола не правам ѓубре, ама у моја шо сакам ќе праам 😏

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Колку ли ројали, седмици, тетекси, ла делишеси, маџик и жан мари тостови, колку пак само буреци прошле низ колааа... Некад едноставно се нема време да се седне и јаде, па мора импровизација

Sent from my iPhone using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Значи ако си гладен и јадиш во твоја кола, си сељак  ?  Не знаев..
Паркирај се, јади ко стока, на раат, уживај во јадењето, а не ко чоек вамо јади, вамо вози и бапни некого, инаку што и да земиш ако и бидиш слуга на колата оди си со бицикло или автобус, по мое видување.
Порано сум ја пазел и све тие работи, ама ни на крај памет не ми текнало да му се развикам на дете дека повратило или дека истурило млеко, да му се плукнам во тенеќето, не v8, w16 ако сака нека е. Освен ако не праат некоја беља деците намерно, што без разлика каде се треба да се контролира нивното однесување т.е. понашање.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Кај мене во кола е дозволено се,па така после подолги патувања се чудам како можат до толку да ја испо***ат внатре малиот и сопругата.
Пред недела две и велам на жената добро бе ај шо валкате ама барем еднаш да ја исчистеше,на шо ми одговори,ти дома ми чистиш?Е ај сеа. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
кој излегол на крај со жена, па ти ќе излезиш xD
Едино што ми е несватливо ко ќе ја однесиш на мајстор и ко ќе ти ја вратат пеплосана цела, исшлакана и со дупчиња по седишта од што му се вратила цигарата на задно седиште фрлајќи ја низ прозор.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4042
  • MadaFunker
Е јебига, голема инвестиција е ова

и два листа новина за на патосници..
New blood of old school

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Не заборавајте дека сме на автомобилски форум, така да овие термини (тресење нозе пред влегување, забрането јадење во кола итн.) мене ми се разбирливи.
Сигурно Стојне не и пишала на Пламенка на Фемина зошто не ставила теписонско килимче пред влезна врата наместо гумено.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Убави се жардињериите, ама не мора баш во 8 саат сабајле да затвориш лента на булевар за да ги копкаш.
Долг е денот сега.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Е јебига, голема инвестиција е ова

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

и два листа новина за на патосници..
Мојт да припазит/забришит ако не му се даваат +50 што ќе ти ги наплатит ...

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4042
  • MadaFunker
Што да припазат, уљосани од глава до петици се сите. Се тоа од мрза и не замарање..
New blood of old school

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Или јас сум многу поштен, па застанувам на секој пешак или твитеров е ултра канцероген.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец

Или јас сум многу поштен, па застанувам на секој пешак или твитеров е ултра канцероген.

Поминал кај Рамстор овој, прости му. :)
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен fcwizard

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 246

Легално да можеш да купиш оружје кај нас како во Америка,  јас би се шетал со базука само за вакви ропаци
и да нас нема да не биде додека немаме закон којшто прегазување на пешаци го третира како обид за убиство

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
У право е човекот.
Седи си дома ако немаш кола, кај одиш пешки па уште и ќе преминуваш улици од курташак и ќе ги тераш возачите тргни, застани меѓу семафори кои па ги тртнале на секои 500 метри.
Да не можело раат да се вози :)