Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900314 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Имаме член од микропенис задругата со тегет Ленд Крузер V8 низ градов.

Втор пат налетувам на него.
Или е роден идиот или па нон стоп касни некаде.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
да имаме v8 скоро сите така би се понашале...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
да имаме v8 скоро сите така би се понашале...

Ако не си сељак, не може В8 ни в10 да те направи сељак. Сељак си е сељак и со 1.4 атмо и со В8.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Одма подруго е ко ќе влезиш во V8, и да не си бил, се буди сељакот во тебе :D
Повеќето се понашаат фино дека немаат влас, дека немаат моќ, дај им, одма поианку ќе се помнашаат, од ситуации што сум бил сведок. Не сите, ама повеќето.
Што би рекол дотилниот: Знаењето е сила, знаењето е моќ, ама заборави дека моќта не е за секого.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Ја у ВеОсун:

Системо, нормално, на најјако и кустом маде да биде осум пати појак од моменталниот.

Ама, у своја одбрана, ќе свири Faith No More  ;D
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
Повеќето се понашаат фино дека немаат влас, дека немаат моќ, дај им, одма поианку ќе се помнашаат, од ситуации што сум бил сведок. Не сите, ама повеќето.
Што би рекол дотилниот: Знаењето е сила, знаењето е моќ, ама заборави дека моќта не е за секого.

Пред некој ден еден на семафори во нов Мустанг што брмчи јадеше бурек и пиеше 0.5Л Бучен Козјак јогурт.

Отсутен Stratro

• Легенда
Таа грдосија е висока до терасава дома, со 100 и кусур на дождов (сега веќе снегов) прави воден облак позади него повеќе од Ф1 болид " јер џип, возам, јеби га"...

Пишав дека е V8 за да го препознаете и да му се тргнете од патот затоа што секако ќе го јадете подебелиот крај во случај на незгода "јер он џип вози, јеби га."
« Последно менување: 22 Март 2021, 01:23:46 am Stratro »

Отсутен Bicikle

• Легенда
Пред некој ден еден на семафори во нов Мустанг што брмчи јадеше бурек и пиеше 0.5Л Бучен Козјак јогурт.

Епа тоа де, ти ако се сењак и во 101 ќе си, ама вака ќе имаш шанса да се истакниш :)
Јако беше перо деформеро ко продава кола, ко ќе ја потри ногата на кола и со 100 еу ја бриши ципелата xD
не можам да го надам.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Значи ако си гладен и јадиш во твоја кола, си сељак  ?  Не знаев..

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
Не, ако не јадиш кавијар во мустанг, сељак си :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo

Мене искрено ова ми е за почит, не се препичава сопственикот туку си ги тера мераците кои си ги терал и пред да има поскапа кола.

Ако некој од вас рече дека ќе ви се одјаде бурек со јогурт откако ќе стекнете поголемо богатство, лажете ко премиер.

Присутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Може треба јогуртот да биде од битолска млекара, не бучен козјак.

Отсутен Stratro

• Легенда
Бурек на сум јадел од 24 Јули 2018та.
Не дека од тој датум сум богат, туку дека од тој датум не сум се начукал до толку да барам спас во тесто во 5 саат сабајле.

А за бурек во кола кај мене...не знам, може и да јаде некој ако си носи рачен усисивач со себе.

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6433

Мене искрено ова ми е за почит, не се препичава сопственикот туку си ги тера мераците кои си ги терал и пред да има поскапа кола.

Ако некој од вас рече дека ќе ви се одјаде бурек со јогурт откако ќе стекнете поголемо богатство, лажете ко премиер.

Ебемти меракот, бурек и јогурт во кола да јадам...

На каква била.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Шо разбирате вие од В8 бе?  ;D