Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@loopz што е финтава, дали е вистинита шпекулацијата дека вакви мотори најчесто возат џандари или деца на џандари? Мене ми нема логика, ама да си прашам, пошто веќе во ШК логика не постои.
Цитат: Molec на 24 Октомври 2020, 13:07:34 pm@loopz што е финтава, дали е вистинита шпекулацијата дека вакви мотори најчесто возат џандари или деца на џандари? Мене ми нема логика, ама да си прашам, пошто веќе во ШК логика не постои.Па шо ако се џандари или деца на џандари, голем к. Врска си нема таа шпекулација. Не се замарајте со нив. Нека летаат, еден по еден сами се казнуваат. Кога ќе се залепиш у некој ѕид, небитно е дали си џандар или тате ти е џандар.
Барав јас SK-1312-AB таблици, не даваат, да ги ебам...
Цитат: loopz на 27 Октомври 2020, 13:05:28 pmБарав јас SK-1312-AB таблици, не даваат, да ги ебам...Иам 1218-АК ако ти врши работаSent from my iPhone XS using Tapatalk
Сериозно? Треба да поминувам таму за некој сат, па се мислев да заобиколувам... значи да шибам, се поминува.