Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Иначе бев паркиран во зелена површина, преку тротоар.
„Новата улица ќе биде во должина од 730 метри, ќе почнува од Кисела Вода кај „Рампа“ покрај пругата кон амбулантата “Пролет“ и ќе излегува на булеварот Трета македонска бригада во општина Аеродром.“Претпоставувам нешто вака:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Еднаш мене ме заглавија. Си се јавив во полиција, дојдоа 3 пајаци за 7 мин. Ме одглавија, кренаа се живо и диво ми рекоја фала многу, пријатно. Иначе бев паркиран во зелена површина, преку тротоар.
Така е стално. Кој му даде сила на пајакот за да си крева коли кај шо ќе стигни?Мора полиција да утврди.
Цитат: osmica8 на 20 Август 2020, 14:45:14 pmТака е стално. Кој му даде сила на пајакот за да си крева коли кај шо ќе стигни?Мора полиција да утврди. Колку што знам, нели во секој камион има и по еден џандар, или грешам. Ако има, стварно нема логика да пријавуваш во полиција???
Цитат: osmica8 на 20 Август 2020, 14:45:14 pmТака е стално. Кој му даде сила на пајакот за да си крева коли кај шо ќе стигни?Мора полиција да утврди. Често и грешно е проценето , за многу работи не смее да се креваат коли, а сепак се креваат.
Очигледно грешно паркираш шефе.
Цитат: zeroSignal на 20 Август 2020, 13:44:22 pm„Новата улица ќе биде во должина од 730 метри, ќе почнува од Кисела Вода кај „Рампа“ покрај пругата кон амбулантата “Пролет“ и ќе излегува на булеварот Трета македонска бригада во општина Аеродром.“Претпоставувам нешто вака:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Треба право кај раскрснициата да доаѓа ваљда.Го најдов Дупон.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Се понадевав дека побезболно ќе се поминуваше пругата со надвожњаче, ама ништо од тоа.