Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3341882 пати)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8264
  • Плинаш!!!
Тука на два три пати имаше страшни сообраќајки. Превртени коли, жртви и крвишта на сите страни. Претпоставувам поради тоа ги поставиле,ама сега на лудаците им направија отскочна даска за да можат да се качат на кров на макпетрол. Времето ке покаже дали некој ке успее да се качи на кров.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44983
  • Il Moderatore
Таму се поставени поради школото. И тоа е ОК. Само треба млаце да се навикаваме дека кај што има школо треба да се вози 30км/ч
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20377
Најидиотско место е каде што има вакви е пред шампионче. А најлошо е што воопшто не се гледаат легнативе никаде.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Најидиотско место е каде што има вакви е пред шампионче. А најлошо е што воопшто не се гледаат легнативе никаде.
И таму има школо/градинка. И има знак кој може да го видиш,  ако не ги гледаш легнатите.
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Да бидам појасен, не дека не се гледаат легнатите, туку бодат очи и сите се толку преокупирани со поминувањето преку нив што никој не ги приметува пешаците што дремат пред пешачкиот.

Освен првиот што го поставија кај старо Угостителско во правец кон подвожњакот, другите тешко се поминуваат со 30. Како да се нешто поразлични.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
И таму има школо/градинка. И има знак кој може да го видиш,  ако не ги гледаш легнатите.

Заборавив на тоа школо таму, инаку неколку пати кога сум поминувал прилично темен бил тој дел и не се гледал ни знак ни легнат.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер
Најлошо е на Водњанска, ем удолница, ем контрасмер возат за да ги избегнат.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Заборавив на тоа школо таму, инаку неколку пати кога сум поминувал прилично темен бил тој дел и не се гледал ни знак ни легнат.
Тоа е моментот што повеќе треба да нервира - немањето добри квалитетни и на вистинско место поставени знакови. Означувањето на препреки, пешачки, работа на пат и слични работи, кај нас е мизерија. Искрено, тоа највеќе ме нервира и ме боли...
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22284
I feel the suspension's pain....

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Нека стават уште на неколку места и ќе стане јасно зошто сите сакаат СУВови :D

Отсутен Dime_406

• Почетник
  • *
  • Пораки: 18
Оние во Козле кај Макпетрол ми се неразбирливо поставени. Таму асфалтот се има дигнато и сакал нејќел ќе си намалиш. Која е поентата што ги ставија незнам.
У секој случај подобро што ги преместија, предходно беа ептен ризични посебно тој на излез од бензиската.
Сега е проблем што има камикази нагоре што одат скроз лево до автобуската за да не поминат врз нив. А навечер пак летаат преку нив како да не постојат.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Оние во Козле кај Макпетрол ми се неразбирливо поставени. Таму асфалтот се има дигнато и сакал нејќел ќе си намалиш. Која е поентата што ги ставија незнам.
У секој случај подобро што ги преместија, предходно беа ептен ризични посебно тој на излез од бензиската.
Сега е проблем што има камикази нагоре што одат скроз лево до автобуската за да не поминат врз нив. А навечер пак летаат преку нив како да не постојат.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Тоа е маката, решавајки некој проблем се ствараат повеќе нови.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7244
Не треба ништо од ова. Радар за брзина и камера з на крљј честитка по автоматизам дома.
 Ама кај сака џандарот сам себе да го убива.

Отсутен s1n1sa

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 462
Не треба ништо од ова. Радар за брзина и камера з на крљј честитка по автоматизам дома.
 Ама кај сака џандарот сам себе да го убива.
Што има џандарот со камерите жити се?
Hyundai Elantra 6th G

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2829
Подолго време ме нервираше онаа голема вдлабнатина со шахта на Огнен Прица (Антон Панов, Димо Х Димов), среќа почна да тече вода од таму и сакале не сакале мораа да интервенираат и мислев конечно ќе го решат проблемот, имаше тампон некои 2-3 дена и беше нивелирано/израмнето, денеска го асфалтирале и пак има дупка, вдлабнато.....

https://www.google.com/maps/place/41%C2%B058'47.4%22N+21%C2%B026'10.7%22E/@41.979839,21.4357678,175m/data=!3m2!1e3!4b1!4m14!1m7!3m6!1s0x1354143a0076ad65:0x59e46016a318ff79!2sAnton+Panov,+Skopje+1000!3b1!8m2!3d41.9898318!4d21.4157256!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d41.9798384!4d21.4363148

Своерачен потпис ;)