Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3342674 пати)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Тука е паркирана секој ден а легендиве работат на зградава секој ден. Ако се р'чнеш, за инает ќе направат зло кога не гледа никој. Поминување со шајка е 2 секунди работа. Затоа се симнав и ја препаркирав, а бацињава едвај се мрднаа пола метро. Сликата за успомен.

Никогаш не ми текнало да лежам и да се трљам на кола, особено не на туѓа, ама ете и тоа видов, гребаници нема за среќа.

Тоа е местото, на маалската ,,маракана“ израсна касарна. Едно од ретките недопрени зеленила во Аеродром.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Кога ќе почне да се вселува зградата ќе имате тепачки за паркинг.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Што не им текнало мортадела на мрсна хартија и вегета на хауба? Вака нема драж.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22284
Јас би им кажал со убаво прво...

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10612
Онија се све рмбачи, друга опција не зна што исход ќе имат...

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
Што не им текнало мортадела на мрсна хартија и вегета на хауба? Вака нема драж.

Чекам во гранде бургер нарачка и пред мене си земаат 2ца децки јадење + пиење лименки и седнуваат тука на терасата уште имаше маси оставено и искача еден дечко им вика извинете поради ситуацијсва не смееме внатре да имаме муштерии. Нема проблем си искочија дечките.

Искачаат надвор и нивната кола подоле паркирана од тие 4 места, а на прво место сркогаш е таму можеби на сопствениците, а6 новичка со фулл опрема и ги имаш момциве на гепег отварање сендвичите лименките земи/спушти гајле си немаат...

Така да нема разбирачка со некултура, можеби ако им кажел да се тргнат од таастрана ќе му се извинат искрено и ќе си се потпрат од другата страна 😁😁
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4299
Ми изнервира што некој ми го украл знакот од хауба :(

Се надевам дека за нецели 10е вредеше да се кради.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Ми изнервира што некој ми го украл знакот од хауба :(

Се надевам дека за нецели 10е вредеше да се кради.
Стави си од Хјундаи и никој нема да ти ги краде ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер

Бонус рунда:

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9189
  • Пичлеме

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30629
    • CARclub.mk
Професионалци се овие. Све им е дозволено.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4299
Тука е паркирана секој ден а легендиве работат на зградава секој ден. Ако се р'чнеш, за инает ќе направат зло кога не гледа никој. Поминување со шајка е 2 секунди работа. Затоа се симнав и ја препаркирав, а бацињава едвај се мрднаа пола метро. Сликата за успомен.

Никогаш не ми текнало да лежам и да се трљам на кола, особено не на туѓа, ама ете и тоа видов, гребаници нема за среќа.

Тоа е местото, на маалската ,,маракана“ израсна касарна. Едно од ретките недопрени зеленила во Аеродром.

Допрва ќе имате проблеми таму. Од форумот на build.mk

"jas uplativ za stan tamu i koga pobarav parking da kupam vo garazata, mi kazaa deka nema. Se e prodadeno.A ne mi ponudija ni nadzemen parking. Na nivniot sajt pisuva deka zgradata ima 248 stanbeni edinici i vkupno 122 parkinzi vo garaza na dvete nivoa. Verojatno, parkiranjeto ke bide po okolnite gradski parkinzi za pola od stanarite."

Ништо од она по едно паркинг место на еден стан.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер

Допрва ќе имате проблеми таму. Од форумот на build.mk

"jas uplativ za stan tamu i koga pobarav parking da kupam vo garazata, mi kazaa deka nema. Se e prodadeno.A ne mi ponudija ni nadzemen parking. Na nivniot sajt pisuva deka zgradata ima 248 stanbeni edinici i vkupno 122 parkinzi vo garaza na dvete nivoa. Verojatno, parkiranjeto ke bide po okolnite gradski parkinzi za pola od stanarite."

Ништо од она по едно паркинг место на еден стан.
Не само тоа, туки и тие 122 се далеку од функционални и ретко кој ќе се паркира во нив. Испод 50% ќе се искористени пред се за мотори, зимница и по некое  Aygo. Другите 400 автомобили од зградата ќе се наоколу по улици и пред дворови паркирани.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4593
чекај малце, па за кој курац купуваш стан на такво место, кај што и сега ретко има место за паркирање, а не па кога ќе се ја пуштат зградата во употреба. Ете пример од учебник како да си го сјебеш квалитетот на живот, барајќи пола саат место за да паркираш кола. Браво, само така нека продужат.