Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3282202 пати)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #18930 на: 28 Декември 2018, 16:27:29 pm »
:(

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7123
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18931 на: 28 Декември 2018, 16:51:05 pm »
Ја не знам како функционирате у Скопје, толкава некултура и прост народ немам сретнато никаде. Мислев утре да доаѓам имам обрски, плус пола од денес ми останаа ама немам толку нерви да се враќам назад пак.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #18932 на: 28 Декември 2018, 17:47:41 pm »
После први дојди. Деновиве е само за пешки движење :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 921
  • Am386 DX/DXL-40
« Одговори #18933 на: 28 Декември 2018, 19:15:27 pm »
И други имаат стекнато таков впечаток деновиве/периодов? Добро е, не било само до мене.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #18934 на: 28 Декември 2018, 21:02:23 pm »
Што знам, јас го гледам од аспект на времето кое би го потрошил да направиш спининг тренинг, истото можеш да го искористиш да извозиш до дестинацијата и ете веќе си завршил дел од тренингот.

Зошто не би оделе со кола на спининг или тренинг?

Има луѓе што сакаат или можат да спортуваат три пати во неделата по еден саат, не сакаат да џогираат или педлаат до тренинг, туку сакаат со кола да стигнат до тренингот и после тренинг да си тераат работа пак со кола.

Одиш на спининг за да возиш точак дур си таму, а не да возиш цел живот точак ако си се запишал на спининг. Исто како дур одиш на курс на англиски и на таксистот да му збориш на англиски, за да вежбаш јазик.

Напомена: Не одам на спининг и не возам точак низ град :)
a posle leg day kako kje vozis biciklo? Ili na primer odis so biciklo v teretana, vozis tocak v teretana se vrakjas so avtobus, posto ti go dignale :)
Pred da mi gi dignat trkalata vozev mn cesto tocak, osven koga vrni , koga e ladno, ili koga treba v kostim da odam nekade, ama nemam visak pari za trkala, sega ako sakam da se povozoam kje se povozam, znaci celo vreme sum na nego, a da go ostavam nekade ne, podobro kje posmetam na ulica 5 minutio so kola, drug neka go boli glavata, nego da mi go dignat pa mene da me boli glavata... Mozi nefer, ama i da mu dignes tockovi nekomu ne e fer...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #18935 на: 29 Декември 2018, 13:04:06 pm »
Ја не знам како функционирате у Скопје, толкава некултура и прост народ немам сретнато никаде. Мислев утре да доаѓам имам обрски, плус пола од денес ми останаа ама немам толку нерви да се враќам назад пак.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Помини навечер на плоштад на Winterland за промена.
Убаво е средено и имаш жива музика која изгледа не го привлекува толку гнојот кој те нервира преку ден.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10597
« Одговори #18936 на: 29 Декември 2018, 14:37:43 pm »
Кој плоштад?
Го претворија во поголемо дворче, зачинето со реа од канализација >:(

Да го докусурат, нека изградат на средина едно помало ТЦ и ајт

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2750
  • Шалабајзер
« Одговори #18937 на: 30 Декември 2018, 02:00:57 am »
После многу години е среден плоштадот и има бар каква таква смисла за новогодишниве празници, претходно немаше ништо да бидеме реални... Мене ко за промена од претходно ми се допаѓа идеата
No turbo, no fun :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #18938 на: 30 Декември 2018, 11:10:27 am »
После многу години е среден плоштадот и има бар каква таква смисла за новогодишниве празници, претходно немаше ништо да бидеме реални... Мене ко за промена од претходно ми се допаѓа идеата

Порано барем имаше луѓе, не беше битно каде си.
Сега веќе нема луѓе, нема со кого да прославиш. :(

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1495
« Одговори #18939 на: 02 Јануари 2019, 23:17:13 pm »
Браво , 3 дена не сте изнервирани  ;D ;D ;D

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
« Одговори #18940 на: 02 Јануари 2019, 23:20:05 pm »
Браво , 3 дена не сте изнервирани  ;D ;D ;D

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Кур мој... преска едно говедо ми пресече пат кај кулите расадник... стока неписмена :))

Среќна Нова, патем! :))
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1446
« Одговори #18941 на: 03 Јануари 2019, 01:19:01 am »
Нема шо да ме изнервира у пехчево, падна малце снегче нема други коли па ги тестирав зимскиве гуми  ;D ;D

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
« Одговори #18942 на: 03 Јануари 2019, 18:07:52 pm »
Ме нервираат вакви дебили

Кои заслужуваат да ги удри шлепер од позади и да му ги скрши двете неспособни раце, со кои ги мрзи да си ги исчистат штоповите, да му се плукнам во мозокот.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1495
« Одговори #18943 на: 03 Јануари 2019, 22:03:30 pm »
Ме нервираат вакви дебили

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Кои заслужуваат да ги удри шлепер од позади и да му ги скрши двете неспособни раце, со кои ги мрзи да си ги исчистат штоповите, да му се плукнам во мозокот.

Не дека го оправдувам , ама што те заболе тебе за него , ти изгуби нешто во ситуацијава ? знаеш дека вака се 90% од комбињата , односно не гледаат на среден ретровизор , па ај дабогда ги сотре сите до еден маме им нивно да не се разбудат џубриња море поп со црн тефтер да ги брка море ден да не видат племето нивно на што личи ова бре ова ли е држава море мамето ваше...
Пробај јави се во утринска програма и испукај се таму , помалце бес ќе имаш во сообраќај :D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
« Одговори #18944 на: 03 Јануари 2019, 22:43:36 pm »
Не се гледаше кога кочи, не се познаваше воопшто стоп светлото(моментално е застанат на пешачки)...и да секако дека губам нешто, кога треба да возам на штрек зад него и да предвидам кога ќе закочи за да не се лупнам во него, на лозгав снег. Посилно да го удри шлепер му посакувам  :) За  на кров ако сака 2м нека има, ич не ми смета.