Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907101 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #18660 на: 04 Ноември 2018, 16:07:02 pm »
Кој ја управил па и ние, жално е што се бетер станува. Наместо младите луѓе да извлечат лош пример од тоа што го гледаат тие се натпреваруваат кој е по лош. Ако некому му е досадно нека седне на убава позиција на некоја раскрсница и нека посматра кој како се понаша и колку лути фаци ќе поминат а колку ведри и расположени. Тоа се  исфрустрирани темпирани бомби со краток фитил. Почнувајќи од маркет, работно место, тротоар, сообраќај па до семејни односи дома. Ние сме ментална нација нека ми прости некој ако се чувствува навреден, ни фали нешто у главата на сите. Нема оправање, нека не се обидува некој да ме убеди во тоа.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #18661 на: 04 Ноември 2018, 16:15:43 pm »
Многу нормално дека се пореметени, кој инаку се нервира за гужви во сообраќај што се нормални секој ден.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #18662 на: 04 Ноември 2018, 16:24:32 pm »
Епа мавај и ти со вратите и тоа е :)
Така, пред некој ден баш се враќав од пазар пешки, вака еден излага од кола за да се расправа со тој пред него. Остај што мојше да го попиет бедот(да јадит ќотек,пошто беше упола од овај другиов)  две зелени ги малтретираше останативе.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #18663 на: 04 Ноември 2018, 17:27:24 pm »
Најјако е дека чекал 15 минути да дојде синот.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18664 на: 04 Ноември 2018, 17:31:52 pm »
Па ме замоли жената почекај 15мин да дојде синот да видиш што ќе ти направи, а дама не се одбива. Сето ова пред оддел за хемотерапија се одвива и и се чудат сите на паметот. Кога викаме јас и ван дека не трујат одозгора американците вие не верувате.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #18665 на: 04 Ноември 2018, 17:38:27 pm »
Да не те најде...

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
« Одговори #18666 на: 04 Ноември 2018, 17:53:52 pm »
@velestrumf  За десетина минути ќе излезеш и крив.

пс. Гледајќи го паркингот, сигурно е Икеа... Сигурно има илјадници места слободни за паркирање. Ама... ете... Се снашол човекот да не пешачи 100 метри плус.

Кај и да е, очекувам да испаднам ја на некој начин орлопанот.

Да, Икеа е, и да за све останато. Ама ете... Славорум фор лајф.

@velestrumf  За десетина минути ќе излезеш и крив.

пс. Гледајќи го паркингот, сигурно е Икеа... Сигурно има илјадници места слободни за паркирање. Ама... ете... Се снашол човекот да не пешачи 100 метри плус.
Или си купил Велештрумф нова мечка, па сака да се пофали.

Да беше тоа случај, ќе се пофалев ко што треба, а не ко погрешно паркиран клошар.

Може е електричен мерцедесот

Не е.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Селендра. Иначе на средниот ретровизор му висеа ракавици со „Croatia“  напишано, за да се потврди дека е од нашите, у случај ако има дилема.
Колку што гледам по знакот горе лево е паркирање за луѓе со фамилии. Веројатно служи и така и за електрични возила.

Не е, фамилијарните се десно од овие, овие се очигледно за електрични возила.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
  • сите имаме право на свое мислење 1,9тди ЗАКОН
« Одговори #18667 на: 04 Ноември 2018, 18:07:53 pm »
Ja setam so bratot sega nekolku dena tuka i kako od filmobite e nije sme mnogu zaostanati nazat so vremeto tuka ima mnogu golfovi sedmici i drugi folcfagen koli sto me raduva mnogu bratot ne mi dava da slikam vika ne se pravi nesalam ke ti se smejat tuka lugeto ne se ko nasite tamu dole ima mnogu kultura tuka ama ne mozam rabota da najdam lesno ke padnev od skeleto na edna fasada bratmi 2saltaka mi zalepi i ke si odam za makedonija uste malku mnogu mi e krivo!!! Pozz

go imate mojot respekt GOLFOT go sakam site drugi gi pocituvam da se druzime i da ne se vregame!!! pozz

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
« Одговори #18668 на: 04 Ноември 2018, 18:26:20 pm »
Ѕвер.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #18669 на: 04 Ноември 2018, 18:45:51 pm »
Нема поента да пишувам веќе како се вози во мојата демографски шарена општина.
Тоа треба да се снима само за да поверува некој.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #18670 на: 04 Ноември 2018, 23:55:12 pm »
Па ме замоли жената почекај 15мин да дојде синот да видиш што ќе ти направи, а дама не се одбива. Сето ова пред оддел за хемотерапија се одвива и и се чудат сите на паметот. Кога викаме јас и ван дека не трујат одозгора американците вие не верувате.

Ма какво тепање жената се надевала на груб секс со шофер, ама тебе 15 минути не ти биле доволни за да се сетиш што е работата...  ;D

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #18671 на: 05 Ноември 2018, 04:48:13 am »
Не е директно во сообраќај, ама од такт ме вадат копуци на паркинг што немаат осет за соседната кола кога отвораат врата, за месец дена четири пати ме очашија на тој начин, прееска истото, и најдов чива е колата, и им отидов дома, мајката што ја возела колата спиела, девојчето излезе, отвори вратата од колата, и се поклопува кај што ми е ољуштена бојата... И што да им направам сега... Само време и живци ќе изгубам...
Ти си добар, кај мене пред некој ден на паркинг кај Кам излегуваме заедно со едни маж и жена кои го паркирале голфот до мене. И женава си отвори врата како да нема кола до неа. Толку ладнокрвно.
А јас тука. Викам госпоѓо пазете малку. И она ми вели ај ништо не и е на колата.
Кога сум се изнервирал, почнав да ја пцујам. Среќа мажот беше љубезен и се извини и ја подкара жена му.
Си велам ороспиче тешко. На мајка ти да и ја лупаш така колата.

Значи сум видел се, ама ваква жена што пред мене ми ја мава колата и притоа око да не и трепне за тоа. Незнам веќе што да кажам. Чудо е како не сум и удрил една

Сите жени во принцип се исти и се потенцијални терористи.

Нема да се тепа, ќе ја тепа. Многу гадни жени сум сретнал во сообраќајот што од далеку си го бараат, а знаат дека нема некој да ги шлапне оти се нели понежниот пол. Имав случка у државна болница со една ако може да ја наречам госпоѓа најпрво се запна дека новата и убава кола ми била од кредит, па почна да ме вреѓа за физичкиот изглед т.е дека сум бил дебел и на крај ми рече да го причекаме синот нејзин да дојде да ме истепа. Чекав 15мин колку што ми побара и не дојде, ако дојдеше двајцата ќе ги тепав и сам ќе си викнев полиција. Во тој момент на блиска личност и дијагностицираа лоша болест па ќе си го однесеа.

Недолично од нејзина страна што те вреѓала а за дебел дебел си. И ружен.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18672 на: 05 Ноември 2018, 05:24:24 am »
Па и треба да сум ти ружен, во спротивно ќе се исплашам многу и ќе си помислам лоши нешта за тебе :)

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #18673 на: 05 Ноември 2018, 05:45:59 am »
Европски стандарди
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #18674 на: 05 Ноември 2018, 07:41:25 am »
Не е директно во сообраќај, ама од такт ме вадат копуци на паркинг што немаат осет за соседната кола кога отвораат врата, за месец дена четири пати ме очашија на тој начин, прееска истото, и најдов чива е колата, и им отидов дома, мајката што ја возела колата спиела, девојчето излезе, отвори вратата од колата, и се поклопува кај што ми е ољуштена бојата... И што да им направам сега... Само време и живци ќе изгубам...
Ти си добар, кај мене пред некој ден на паркинг кај Кам излегуваме заедно со едни маж и жена кои го паркирале голфот до мене. И женава си отвори врата како да нема кола до неа. Толку ладнокрвно.
А јас тука. Викам госпоѓо пазете малку. И она ми вели ај ништо не и е на колата.
Кога сум се изнервирал, почнав да ја пцујам. Среќа мажот беше љубезен и се извини и ја подкара жена му.
Си велам ороспиче тешко. На мајка ти да и ја лупаш така колата.

Значи сум видел се, ама ваква жена што пред мене ми ја мава колата и притоа око да не и трепне за тоа. Незнам веќе што да кажам. Чудо е како не сум и удрил една

Сите жени во принцип се исти и се потенцијални терористи.

Нема да се тепа, ќе ја тепа. Многу гадни жени сум сретнал во сообраќајот што од далеку си го бараат, а знаат дека нема некој да ги шлапне оти се нели понежниот пол. Имав случка у државна болница со една ако може да ја наречам госпоѓа најпрво се запна дека новата и убава кола ми била од кредит, па почна да ме вреѓа за физичкиот изглед т.е дека сум бил дебел и на крај ми рече да го причекаме синот нејзин да дојде да ме истепа. Чекав 15мин колку што ми побара и не дојде, ако дојдеше двајцата ќе ги тепав и сам ќе си викнев полиција. Во тој момент на блиска личност и дијагностицираа лоша болест па ќе си го однесеа.

Недолично од нејзина страна што те вреѓала а за дебел дебел си. И ружен.
Реално тааа сакала да му го исмука ама на гударот не му запалила неонката