Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: pirat_07 на 02 Јуни 2018, 18:39:31 pmЦитат: zeroSignal на 02 Јуни 2018, 11:01:36 amПа сега шупаци што не им се плаќа паркингСериозно?Има и такви што не му се плаќа паркинг?Во петокот, повеќе службено, помалку приватно, имав остаено околу 400 денари по паркинзиве низ скопје.
Цитат: zeroSignal на 02 Јуни 2018, 11:01:36 amПа сега шупаци што не им се плаќа паркингСериозно?Има и такви што не му се плаќа паркинг?
Па сега шупаци што не им се плаќа паркинг
Цитат: Boshe на 03 Јуни 2018, 17:45:47 pmНе дека ме изнервираа(ретко се нервирам од сељачана), али чисто да ги поздравам сељаците од Радовиш и Штип, што правеа веридба у Велешката црква. Особеност еден ропак со ибица, шо ме премина у град и се пикна пред мене секундарно, па морав да ја унаказам секундарно кочницата.Sent from my Redmi 4X using Tapatalkсекундарен[http://www] [http://www]секундарниВид збор: Придавкаспореден, второкласен, второстепенАнглиски: secondaryПримери:секундарно прашањеТие својства се секундарни.Слично со: второстепен (прид.) , спореден (прид.) Изведенки1. секундарно прил.Пример: Тоа секундарно влијае на ситуацијата.2. секундарност ж.Барем у Велес да го чувавте јазикот, ај ние скопјаништа што го унаказуваме...
Не дека ме изнервираа(ретко се нервирам од сељачана), али чисто да ги поздравам сељаците од Радовиш и Штип, што правеа веридба у Велешката црква. Особеност еден ропак со ибица, шо ме премина у град и се пикна пред мене секундарно, па морав да ја унаказам секундарно кочницата.Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Приметува некој дека градов врие од комарци?Отидоа парите за прскање на виски изгледа.
Цитат: Stratro на 05 Јуни 2018, 10:05:30 amПриметува некој дека градов врие од комарци?Отидоа парите за прскање на виски изгледа.Сабајле у 5:30 прскаа. Еден авион од 1945 прскаше, па како бучи маме му е.
Зависи каде. Карпош го фарбаа тазе. Не дека е феноменално фарбањето, ама правеа нешто.